"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחיו של אברה מנגיסטו נעדר: "חשש כבד לחייו"
אשגרה מנגיסטו, יליד 1992 מאשקלון נעדר שלושה ימים • הוא אחיו של שורד השבי שהוחזר לארץ אחרי 11 שנים • מנגיסטו, יליד 199' מאשקלון • המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתורו
אשגרה מנגיסטו שנעדר. צילום: ללא

אחיו של אברה מנגיסטו נעדר: "חשש כבד לחייו"

אשגרה מנגיסטו, יליד 1992 מאשקלון נעדר שלושה ימים • הוא אחיו של שורד השבי שהוחזר לארץ אחרי 11 שנים • מנגיסטו, יליד 199' מאשקלון • המשטרה מבקשת את עזרת הציבור באיתורו

הודיה בושרי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אשגרה מנגיסטו, אחיו של שורד השבי, אברה מנגיסטו נעדר שלושה ימים:״חשש כבד לחייו״. כרגע, חיפושים נרחבים כבר יומיים בכל האמצעים. למערכת "היום" נודע כי המשפחה מתקשה לשתף פעולה. האינדיקציה - למקד את החיפושים בצפון.

על פי הודעת המשטרה, אשגרה מנגיסטו, בן 34 מאשקלון. הוא נעדר משעות הבוקר של 18 בינואר. על פי המידע שיש למשטרה, אשגרה יצא מבית אמו במעלה אדומים ומאז אבד איתו הקשר. "כל היודע דבר, מתבקש לפנות למוקד 100".

אברה מנגיסטו שב לישראל במסגרת שלב א' להסכם שחרור החטופים בחודש פברואר, לאחר עשור שהיה חטוף בידי ארגון הטרור חמאס. מנגיסטו, יליד אתיופיה, עלה לישראל בגיל חמש עם משפחתו במסגרת מבצע שלמה. ב-7 בספטמבר 2014, יצא אברה מביתו לאחר ויכוח עם אמו, וצעד לכיוון רצועת עזה. כשהגיע לגדר הביטחון, לא נענה לקריאות החיילים לעצור, חצה את הגבול ונכנס לשטח הרצועה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...