"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בית המשפט הכריע: התינוקות שנהרגו לא ינותחו | כל העדכונים
החרדים הקיצונים חידשו את ההפגנה נגד נתיחת גופות הפעוטות שנהרגו באסון הפעוטון • כעת, עשרות חוסמים את כביש 4 לצפון ולדרום • ע"פ דיווחים, מפגין חרדי כבן 20 נפצע באורח בינוני ומובל לביה"ח, מפגין אחד נעצר בי-ם בחשד לתקיפת קשיש • במקביל, בית המשפט האריך את מעצרן של שתי הגננות החשודות עד ליום חמישי • כבישים 444 ו-25 נחסמו בגלל מפגינים
בית המשפט הכריע: התינוקות שנהרגו לא ינותחו. צילום: אורן בן חקון
קריאות "נאצים" וחסימות

בית המשפט הכריע: התינוקות שנהרגו לא ינותחו | כל העדכונים

החרדים הקיצונים חידשו את ההפגנה נגד נתיחת גופות הפעוטות שנהרגו באסון הפעוטון • כעת, עשרות חוסמים את כביש 4 לצפון ולדרום • ע"פ דיווחים, מפגין חרדי כבן 20 נפצע באורח בינוני ומובל לביה"ח, מפגין אחד נעצר בי-ם בחשד לתקיפת קשיש • במקביל, בית המשפט האריך את מעצרן של שתי הגננות החשודות עד ליום חמישי • כבישים 444 ו-25 נחסמו בגלל מפגינים

יעקב הרשקוביץ
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

אנרכיה ברחובות:יממה לאחרהאירוע הטראגי בפעוטון בירושלים, חרדים קיצוניים יצאו לרחובות פעם נוספת היום (שלישי), על מנת למנוע את נתיחת הגופות של שני התינוקות שנפטרו, לאחר שלא נקבעה סיבת מותם.לפי החלטת בג"ץ, לא תבוצע נתיחת גופות הפעוטות,ליה גולובנציץ בת ה-3 חודשים ואהרון כץ בן החצי שנהשנפטרו אתמול (שני), באסון במעון בירושלים. במקביל, בית המשפט האריך את מעצר שתיים משלושת המטפלות במעון עד ליום חמישי. הן חשודות בהמתה בקלות דעת והזנחה.

דודו של הפעוט ארי כץ מגיב להחלטת בגץ%3A ההחלטה שונתה כי היא מנוגדת לאמונה היהודית \ יוני ריקנר

המשטרה מעדכנת על פיזור ההפגנה בכביש 4 סמוך לבני ברק, לאחר שמפירי סדר חסמו את הכביש, ישבו על הנתיבים, השליכו אבנים וקראו לשוטרים "נאצים". הכוחות חילצו כלי רכב שנקלעו למקום, ועצרו מפר סדר שתקף קצין. כלל הצירים נפתחו מחדש לתנועה.

תיעוד מההפגנה בכביש 4 %2F%2F דוברות המשטרה

כוחות המשטרה פועלים בירושלים ובבית שמש נגד הפרות סדר אלימות של חרדים נגד נתיחת גופות התינוקות: המפגינים הציתו פחי אשפה, חסמו רכבות וכבישים, גרמו נזק לתשתיות והתעמתו עם שוטרים ואזרחים. 11 חשודים נעצרו, בהם מפר סדר שנשך שוטר במהלך מעצרו.

11 עצורים בהפגנות בירושלים ובית שמש %2F%2F דוברות המשטרה

מהומות החרדים בירושלים אמש | הידיעה המלאה

כעת, עשרות חוסמים את כביש 4 לצפון ולדרום ומחוץ לבניין בג"ץ.כוחות המשטרה נמצאים בזירת ההפגנה בכביש 4, ומדווחים על מפירי סדר שחוסמים את כביש 4 תוך קריאות "נאצים" לכוחות המשטרה; המשטרה ממשיכה בחילוץ כלי רכב.

נתיבי ישראל מעדכנים כי כביש 444 לשני הכיוונים מהכניסה לנחשונים עד צומת גבעת כ"ח חסום לתנועה עקב הפגנה, קיים עומס ממחלף ראש העין דרום. כביש 25 לשני הכיוונים, באזור צומת נתיבות, חסום לתנועה עקב הפגנה.

הפגנת החרדים בכביש 4 סמוך לבני ברק %2F%2F דוברות המשטרה

בעקבות ההתפרעויות, גם כביש 1 נחסם לתנועה בצומת בגין, גם הרכבת הקלה באזור נחסמה. המפגינים מנסים להתקדם לעבר הפרקליטות - המשטרה חוסמת. כמו כן, מפגין תקף קצין משטרה ונעצר. בירושלים,מפגין חרדי כבן 20 נדרס במחלף גולדה מאיר ונפצע באורח בינוני. בבית שמש נעצר צעיר נוסף כבן 20 בחשד שתקף קשיש.

דריסת הצעיר בירושלים %2F%2F השימוש נעשה לפי 27א לחוק זכויות יוצרים

מוקדם יותר, מפרי סדר אלימים פעלו בירושלים, אזור הר חוצבים ובבית שמש בזכריה, סמוך לחניון האוטובוסים. המשטרה הכריזה על מחאה בלתי חוקית ופעלה לפינוי המתפרעים, שיידו חפצים ואבנים, הציתו פחי אשפה וחסמו צירי תנועה.

עשרות מפגינים חוסמים את כביש 4 לצפון ולדרום %2F%2F ידיעות בני ברק

השליך אדם לכביש

כמו כן, ברחוב בר אילן בירושלים מפגינים השליכו אדם מבוגר לכביש וחסמו צירים באמצעות סלעים. חשוד אחד נעצר.

תיעוד%3A מפרי סדר תוקפים אדם מבוגר ומשליכים אותו לכביש %2F%2F דוברות המשטרה
מחאות חרדים בירושלים ובית שמש נגד נתיחת גופות הפעוטות מאסון הפעוטון %2F%2F דוברות המשטרה
מהומות בירושלים בעקבות הפגנת החרדים. כביש 4 נחסם לתנועה משני הכיוונים, צילום: 27א'

גםאמש מחו החרדים הקיצוניםנגד החלטת הנתיחה בירושלים. המחלקה המשפטית של זק"א הגישה עתירה לבג"ץ נגד ניתוח גופתה של אחת הפעוטות. גם ההורים התנגדו - העליון צפוי להכריע במחלוקת. במכון הלאומי לרפואה משפטית גברה ההערכה כיסיבת המוות של שני הפעוטות, , היא התייבשות כתוצאה מחום גבוה, עקב שימוש במזגן. אולם, תוצאות הבדיקות במכון לא הצביעו על סיבת מוות חד משמעית. אי לכך, דרשה הפרקליטות ביצוע נתיחה בגופות הפעוטות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...