שבוע לאחר שמנכ"ל אתר החרמון, נווה, התראיין ל"היום" וקרא לציבור לשוב ולבקר בהר החרמון בהמוניו בשל הקשיים הכלכליים של האתר - הבוקר (שבת) נראה כי משאלתו התגשמה, ואולי אף מעבר לכך.
לאחר לילה של שלג, האתר נצבע בלבן: במפלס התחתון נערמו סנטימטרים בודדים של שלג, ובמפלס העליון נמדדו כ-10 ס"מ. מזג האוויר קר וערפילי - 3 מעלות במפלס התחתון ומינוס 2 מעלות במפלס העליון.
עם 10 סמ' שלג במפלס העליון - החרמון נפתח למבקרים// אתר החרמון
בריאיון בשבוע שעבר סיפר נווה כי בשל מיעוט השלג טרם נגבה תשלום בכניסה לאתר, וכי גם מצבת כוח האדם צומצמה משמעותית. לדבריו, בימים עמוסים נדרשים כ-300 עובדים להפעלת האתר, ואחת הבעיות הקשות עמן מתמודד החרמון היא גיוס כוח אדם.
אלא שהיום, כשעה וחצי בלבד לאחר פתיחת שערי האתר והקריאה לציבור להגיע, נמסרה הודעה רשמית שלפיה אתר החרמון נסגר לכניסת מבקרים- בשל עומס חריג.
העומס, שאליו ייחל המנכ"ל רק ימים קודם לכן, הביא הפעם לסגירה זמנית של האתר ולקריאה לציבור לגלות סבלנות ולהימנע מהגעה לאזור.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
