"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

"הזהרנו אתכם, תעופו": חרדים גירשו מילואימניקים שהדליקו נרות ברחוב חרדי

מפלגת המילואימניקים קיימה הדלקת נר רביעי בבני ברק וירושלים - בה השתתפו פצועי מלחמה שחלקו מורשות קרב • קיצונים חרדים, תוך כדי צעקות - העיפו את הציוד, האוכל והספרונים שהביאו • מפלגת המילואימניקים: ״החרדים אחים שלנו, לכן זה כואב יותר מההתעלמות מהמלחמה בשנתיים האחרונות"

,עודכן
0השמעה
הדלקת נרות של מפלגת המילואימניקים פוזרה על ידי חרדים בבני ברק. צילום: מפלגת המילואימניקים

מפלגת המילואימניקים, בראשותשר התקשורת לשעבר יועז הנדל, קיימה הערב (רביעי) הדלקת נרות ברחוב החרדי בבני ברק וירושלים - עד שהגיעוקבוצת חרדיםשהעיפו את חפציהם וסילקו אותם מהמקום.

הדלקת נרות של מפלגת המילואימניקים פוזרה על ידי חרדים בבני ברק // מפלגת המילואימניקים

בהדלקה השתתפו מילואימניקים ופצועי מלחמה שסיפרו מורשות קרב, דבר תורה, וחילקו ספרונים לזכרו של רס"ן נצר שמחי ז"ל. אחרי מעל לשעה בה קיימו שם שיחות עם עוברי האורח, הגיעה קבוצת קיצונים שהעיפו את החפצים שלהם וסילקו אותם מן המקום.

מחווה לסיפורי צדיקים

הספרונים שחולקו על ידי מובילי המפלגה הם במחווה לקומיקס הנפוץ בחברה החרדית של סיפורי צדיקים. חברי המפלגה קראו לספרונים שחילקו באותו השם. הם הכילו את סיפורו של נצר שמחי ז"ל, קצין שריון במילואים, שנפל בקרב בעזה.

כשפרצה המלחמה בשבעה באוקטובר, נצר היה בירח דבש בתאילנד. כששמע על מה שקורה בארץ, עשה הכל כדי לחזור הכי מהר ולהגיע להלחם עם חייליו. חברי המפלגה בחרו בסיפורו של נצר ז"ל כדי להמחיש לחרדים שדיברו איתו על גיבור שיצא מחופתו והתייצב למלחמת מצווה.

כעבור כשעה מתחילת הארוע בו הדליקו נרות, חילקו סופגניות וניהלו שיחות, הגיעו קיצונים חרדים ותוך כדי צעקות העיפו את הציוד, האוכל והספרונים שהביאו המילואימניקים.

מפלגת המילואימניקים: ״החרדים אחים שלנו, לכן זה כואב יותר מההתעלמות מהמלחמה בשנתיים האחרונות. עסקנות פוליטית שנלחמת בגיוס ומקדמת השתמטות, פוגעת בעם ישראל בכלל ובחברה החרדית בפרט״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר