תינוק בן 9 חודשים נחנק למוות: כוחות זק"א בזירה . צילום: ללא

בתוך שעות: נקבע מותם של שני פעוטות שלא קמו משנתם

תינוקת בת ארבעה חודשים ששההתה בפעוטון ברחובות נמצאה ללא הכרה לאחר שלא התעוררה • חרף מאמצי הצוות הרפואי וביצוע פעולות החייאה, נאלצו לקבוע את מותה

תינוקת בת ארבעה חודשים ששההתה בפעוטון ברחובות נמצאה היום (ראשון) ללא הכרה לאחר שלא התעוררה משנתה. צוותי הרפואה של איחוד הצלה הוזעקו למקום וביצעו בה פעולות החייאה ממושכות.

שלושה מחובשי איחוד הצלה - משה אטיאס, ישראל שולדינר ושאול ברוך גרינוולד, סיפרו כי עם הגעתם למקום התקבל דיווח כי התינוקת לא התעוררה משנת הבוקר. הם החלו בפעולות החייאה, ולאחר מכן פונתה התינוקת באמבולנס של איחוד הצלה לבית החולים קפלן תוך המשך טיפול. בבית החולים, חרף מאמצי הצוות הרפואי, נאלצו לקבוע את מותה.

בתוך כך, תינוק בן תשעה חודשים נמצא הבוקר (ראשון) כשהוא מחוסר הכרה במיטתו, בבית מגורים ברמת בית שמש ג׳. בני משפחתו של התינוק הזעיקו את צוותי הרפואה, שנאלצו לקבוע את מותו במקום.

כונני מד"א הוזעקו לבית ברמה ג' ברמת בית שמש בעקבות דיווח על תינוק מחוסר הכרה, צילום: דוברות צוות הצלה

במד״א מסרו כי הצוותים שהגיעו לזירה העניקו לתינוק טיפול רפואי וביצעו בו החייאה ממושכת, אך בסופן נאלצו לקבוע את מותו. לאחר בדיקה ראשונית של המקרה הטראגי, התגלה כי התינוק נחנק מחוט שמחובר למוצץ שלו, אשר נכרך סביב צווארו בזמן השינה.

"התינוק היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה״, תיאר פרמדיק מד"א, אושרי אדרי. ״הענקנו לו טיפול רפואי שכלל פעולות החייאה ממושכות, אך לצערנו הרב מצבו לא הטיב ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...