"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"אתם לא שקופים": ישראל נצבעה בסגול למען 100 אלף נפגעי פוסט טראומה
מאות מוסדות, בניינים ואתרים הוארו הערב בסגול במסגרת ציון היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות, השנה במיוחד למתמודדים עם פוסט טראומה • מאז 7.10 הוכרו כמאה אלף חיילים ואזרחים כנכים ונפגעי פעולות איבה, לפחות מחציתם סובלים מפגיעות נפשיות ורגשיות שאינן נראות לעין • המסר למיליון ושש מאות אלף אנשים עם מוגבלות בישראל: "אתם לא לבד"
היכל מנורה נצבע בסגול. צילום: היכלי הספורט

"אתם לא שקופים": ישראל נצבעה בסגול למען 100 אלף נפגעי פוסט טראומה

מאות מוסדות, בניינים ואתרים הוארו הערב בסגול במסגרת ציון היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות, השנה במיוחד למתמודדים עם פוסט טראומה • מאז 7.10 הוכרו כמאה אלף חיילים ואזרחים כנכים ונפגעי פעולות איבה, לפחות מחציתם סובלים מפגיעות נפשיות ורגשיות שאינן נראות לעין • המסר למיליון ושש מאות אלף אנשים עם מוגבלות בישראל: "אתם לא לבד"

0השמעה
[object Object]

מאות מוסדות, בניינים ואתרים ברחבי הארץ הוארו הערב (רביעי) בסגול, במסגרת ציון היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות. השנה מוקדש האירוע במיוחד למתמודדים עם פוסט טראומה ומוגבלויות שקופות, עם המסר: "אתם לא שקופים, אתם לא לבד".

מטוס של ישראייר מואר בסגול לציון היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות//בן עמי קרן

בין הגופים שהצטרפו למהלך: חברת החשמל שהאירה את בנייני המשרדים בחיפה ובגן שורק, מרכז רפואי מאיר שהאיר את בניין המחלקה לרפואה דחופה, והיכל מנורה מבטחים. מאות רשויות מקומיות וממשלתיות, בתי חולים, מוסדות אקדמיה, מסחר ותרבות הצטרפו למהלך.

מאז השביעי באוקטובר הוכרו כמאה אלף חיילים ואזרחים כנכים ונפגעי פעולות איבה, לפחות מחציתם עם פציעה שקופה. אלה מצטרפים למיליון ושש מאות אלף אנשים עם מוגבלות החיים בישראל.

משרדי חברת החשמל נצבעים בסגול,צילום: חברת החשמל

זו השנה החמישית של פרויקט "לילה סגול" שמתקיים ביוזמת מפעל הפיס, מרכז השלטון המקומי והאזורי ואתר שווים. חברת החשמל, שמעסיקה מעל 500 עובדים עם מוגבלות במסגרת פרויקט "ניצן אור", מובילה תהליכים לצמצום פערים ולשילוב מיטבי של כלל העובדים. חברת היכלי הספורט שמה לאורך השנה דגש על נגישות לצד התחשבות מירבית בנפגעי פוסט טראומה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו