"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תאונה קטלנית הלילה במרכז: גבר בן 40 נהרג, שלושה נפצעו

גבר בן 30, בן 34 ובן 32 פונו לבתי החולים באורחים שונים • פרמדיק מד"א סיפר: "כשהגענו למקום, הבחנו באדם שנלכד ברכבו לאחר שהתנגש בעמוד, תוך כדי פעולות החילוץ ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיו היו משמעותיות"

,עודכן
0השמעה
כוחות מד"א בזירת התאונה (ארכיון). צילום: תיעוד מבצעי מד"א

סוהיל סורה בן ה-40 נהרג הלילה (בין שישי לשבת), לאחר שרכבו התנגש בעמוד ביישוב זמר. מטעם המשטרה נמסר הבוקר (שבת) כי נפתחה חקירה אודות נסיבות האירוע.

חובשים ופרמדיקים של מד"א דיווחו כי הגבר נמצא בזירה ללא סימני חיים עם חבלה רב מערכתית. צוותי מד"א נוספים שהיו בזירה העניקו טיפול רפואי ופינו לבתי החולים 3 פצועים, בהם: לבי"ח מאיר גבר בן 30 עם חבלה בגפיים העליונות וגבר בן 34 עם חבלת ראש. לבי"ח הלל יפה פונה גבר בן 32 עם חבלות בראש ובגפיים העליונות.

"הפציעות היו משמעותיות"

פרמדיק מד"א אסיל קעדאן, סיפר: "ראינו רכב שהתנגש בעמוד ובתוכו נלכד גבר כבן 30. הוא היה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה וסבל מחבלות קשות מאוד בגופו. תוך כדי פעולות החילוץ ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הרב פציעותיו היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר