"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"חוזרים הביתה": בני המשפחה שנרצחו ב-7 באוקטובר יובאו לקבורה שנייה בכפר עזה
ביום הטבח, המחבלים רצחו את נדב וים גולדשטיין-אלמוג ז"ל מול עיניהם של בני משפחתם • "חן והילדים שלא היו בהלוויה הראשונה כי נחטפו, ילוו את הארונות בדרכם האחרונה – רגע מרגש לכולנו", אמרה ורדה גולדשטיין, אמו של נדב וסבתה של ים
חוזרים הביתה. נדב וים גולדשטיין-אלמוג ז"ל. צילום: האלבום המשפחתי

"חוזרים הביתה": בני המשפחה שנרצחו ב-7 באוקטובר יובאו לקבורה שנייה בכפר עזה

ביום הטבח, המחבלים רצחו את נדב וים גולדשטיין-אלמוג ז"ל מול עיניהם של בני משפחתם • "חן והילדים שלא היו בהלוויה הראשונה כי נחטפו, ילוו את הארונות בדרכם האחרונה – רגע מרגש לכולנו", אמרה ורדה גולדשטיין, אמו של נדב וסבתה של ים

רונית זילברשטיין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ב-7 באוקטובר נדב וים גולדשטיין-אלמוג ז"ל נרצחו בכפר עזה. היום (שבת), שנתיים לאחר מכן, יובאו שוב למנוחות בקיבוץ.

"אם נדב היה נשאר בחיים זה ברור שהוא היה חוזר לקיבוץ שבו נולד וגדל, הוא לא היה מהסס לרגע. זה כל כך אירוני שנדב וים יחזרו הביתה הרבה לפנינו והם יהיו מקבלי הפנים שלנו בעוד שנה שנחזור לכפר עזה. כשהמרחק האווירי בין בית העלמין בו הם יקברו לבית שלנו הוא 200 מטר בלבד".

ורדה גולדשטיין תיפרד בפעם השנייה מבנה הבכור נדב ומנכדתה הבכורה ים. נדב ובתו ים נרצחו בשבעה באוקטובר כשמחבלי חמאס פשטו על כפר עזה. אשתו של נדב, חן אלמוג גולדשטיין נחטפה עם שלושת ילדיהם מהקיבוץ והם הוחזקו בשבי החמאס במשך 51 יום. המחבלים רצחו את נדב ואת ים אל מול עיניהם של חן והילדים ואז חטפו אותם.

דמות יוצאת דופן בקיבוץ כפר עזה, בקהילת הטריאתלון ובחיי משפחתו. נדב גולדשטיין ז"ל, צילום: האלבום המשפחתי

נדב, שנולד בשנת 1974, היה דמות יוצאת דופן בקיבוץ כפר עזה, בקהילת הטריאתלון ובחיי משפחתו. הוא שילב את אהבתו לספורט עם היותו איש משפחה ואיש קהילה. היה ידוע בצניעותו, בנתינה ללא גבולות ובחוש ההומור השופע שלו. הוא הותיר אחריו מורשת של אהבה, משפחתיות ותרומה לקהילה ולספורט.

רוחב לב וחיוך כובש

ים, בת 20 במותה, היא בתם הבכורה של נדב וחן. היא גדלה בקיבוץ כפר עזה, ולאורך שנות לימודיה בלטה כתלמידה טובה, אחראית ורצינית. היא בורכה ברוחב לב, בחיוך כובש, בצחוק מתגלגל ומידבק ובשמחת חיים.

"אנחנו מחכים לרגע הזה שנחזור לכפר עזה", מספרת ורדה גולדשטיין אמו של נדב וסבתה של ים. "כרגע אנחנו מתגוררים ברוחמה כי הבית שלנו עלה באש בשבעה באוקטובר, נשרף כולו, אבל תמיד אמרנו שנחזור לכפר עזה כי בית לא עוזבים. כל הילדים וכל הנכדים שלנו נולדו בכפר עזה, אין ספק שאם נדב היה איתנו הוא גם היה חוזר. העובדה שנדב וים חוזרים להיקבר בכפר עזה נותנת תחושה של סגירת מעגל.

בני המשפחה ייפרדו בפעם השנייה. ים גולדשטיין ז"ל, צילום: מהאלבום המשפחתי

חן, אגם, גל וטל שנחטפו לרצועה לא היו בלוויה, הם לא ישבו שבעה והם גם לא היו בטקס גילוי המצבה. בית העלמין בשפיים הייתה תחנה בית עלמין ארעי וכולנו ידענו שבבוא היום נדב וים יחזרו הביתה, בחזרה לבית שלהם. חן והילדים יסגרו מעגל".

"אנחנו יודעים שכל מי שיבוא ללוות אותם נותן לנו כוח, לפני הארונות ירוצו חבריו של נדב קבוצת הספורטאים האתגרית מהנגב אמר הערבי שנדב היה חלק ממנה. חן והילדים ילוו את הארונות בדרכם האחרונה – רגע מרגש לכולנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...