"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"נתניהו, לא יהיה לך שקט ממני": לקראת הפגנת הענק מול בית ראש הממשלה

אירועי היום יחלו ב-19:30 בצעדת ענק שתתחיל בגשר המיתרים ויימשכו בעצרת משפחות החטופים ב-20:30 בכיכר פריז, סמוך לבית ראש הממשלה • בעצרת ינאמו עינב צנגאוקר, ויקי כהן, ענת אנגרסט ויעל אדר

,עודכן
0השמעה
ויקי כהן וענת אנגרסט, מול בית ראש הממשלה. צילום: אורן בן חקון

המחאה לשחרור החטופים מגיעה לשעות קריטיות - ועולה היום (שבת) לירושלים עם מאות אלפי ישראלים שצפויים להגיע להפגנת הענק מול בית ראש הממשלה.

אירועי היום יחלו ב-19:30 בצעדת ענק שתתחיל בגשר המיתרים ויימשכו בעצרת משפחות החטופים ב-20:30 בכיכר פריז, סמוך לבית ראש הממשלה. בעצרת ינאמו עינב צנגאוקר, ויקי כהן, ענת אנגרסט ויעל אדר.

עם פתיחת הבוקר, ולקראת האירועים פרסמו ויקי כהן וענת אנגרסט קריאה לציבור להצטרף אליהן למחאה המרכזית בירושלים הערב.

ויקי כהן, אמו של החטוף נמרוד כהן: "ראש הממשלה - ישנת הלילה? כי אני לא. נמרוד שלי בסכנת חיים מיידית בגלל החלטה שקיבלת. לכן, הערב אני אגיע אליך עד לפתח הבית יחד עם רבבות מאזרחיות ואזרחי ישראל. יהיה רועש, כמו שאצל נמרוד רועש מהדי הפיצוצים בשליחותך. תכין אטמי אוזניים, לנמרוד אין".

ענת אנגרסט, אמו של החטוף מתן אנגרסט: "ראש הממשלה - ישנת הלילה? כי אני עברתי את הלילה ה-700 ללא שינה. מתן שלי בסכנת חיים מיידית. ככה הודיעו לי אתמול בטלפון. לכן, הערב אני אגיע אליך עד לפתח הבית יחד עם רבבות מאזרחיות ואזרחי ישראל. יהיה רועש, כמו שאצל מתן רועש מהדי פיצוצים. לא יהיה לך יותר שקט ממני, זה נגמר!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר