יהודה פרץ, לוחם גולני שנהרג בתאונת דרכים בדרום. צילום: באדיבות המשפחה

יהודה היה בדרך לחגוג את אירוסיו ונהרג בתאונה: "גולנצ'יק שרצה ליישב את הארץ"

הלוחם בן 20 היה אמור לעמוד תחת החופה עם בחירת ליבו בחודש הבא • יהודה נהרג בתאונת דרכים אזרחית בכביש 222, מדרום לבאר שבע • הוא השאיר אחריו את ארוסתו עדי, זוג הורים ושבעה אחים • הלוויתו תתקיים בשעה 18:00 בבית העלמין בישוב

סמל יהודה פרץ בן 19, לוחם גולני מהישוב רתמים שבנגב, הוא הלוחם שנהרג שלשום (שישי) בתאונת דרכים בכביש 222 מדרום לבאר שבע. יהודה, בנם של מוטי ושמרית, היה אמור להתחתן בחודש הבא. הלוויתו תתקיים בשעה 18:00 בבית העלמין בישוב.

מודעת האבל של יהודה פרץ, צילום: ללא

יהודה היה בדרכו הביתה ותכנן לבלות את השבת עם חברים שבאו לחגוג את אירוסיו עם עדי כהן מבנימין. הוא שירת כלוחם גולני וביום שישי בצהריים נהג ברכבו האזרחי בכביש 222 אחרי שהתנגש במעקה בטיחות. צוות מד"א שהוזעק למקום נאלץ לקבוע את מותו.

בני המשפחה, ששומרים שבת, קיבלו את ההודעה על התאונה ועלמותו של יהודה כמה דקות לפני שנכנסה השבת. כאמור, יהודה השאיר אחריו זוג הורים, מוטי ושמרית ושבעה אחים, אוריה, שחר, מתניה, איילה, טל, גילי ורוני. יהודה היה פעיל במסגרות התנדבותיות רבות, ובין היתר שימש מדריך בבני עקיבא והתנדב בשומר החדש.

ראש מועצה אזורית רמת הנגב, ערן דורון, ספד להיות: "יחד עם כלל תושבי רמת הנגב ויישוביה, אנחנו כואבים את לכתו של יהודה שהיה חלק בלתי נפרד מקהילת רתמים ותרם רבות גם בשירותו הצבאי כלוחם בחטיבת גולני. יהודה היה גולנצ׳יק, שגדל במדבר ורצה ליישב את הארץ.
אנחנו מחבקים את בני המשפחה ויחד עם צח"י רתמים, עושים הכל כדי להעניק סיוע בצרכים השונים. ליבנו עם המשפחה וקהילת היישוב ונמשיך ללוות ולסייע בכל צורך. יהי זכרו ברוך".

התאונה בכביש 222, צילום: מד"א

ביום שישי בשעה 15:15 התקבל במוקד 101 של מד"א דיווח על רכב שהתנגש במעקה בטיחות בכביש 222 סמוך לביר הדאג', שמדרום לבאר שבע. צוותי הארגון הגיעו לזירה וקבעו את מותו של יהודה, שסבל מחבלת ראש קשה והיה ללא סימני חיים. דובר צה"ל מסר כי "בעקבות האירוע נפתחה חקירה משותפת של משטרת ישראל והמשטרה הצבאית החוקרת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...