אמבולנס מד"א. צילום: תיעוד מבצעי מד"א

הצעיר שעקבותיו נעלמו במחצבת געתון אותר ללא רוח חיים

לאחר סקירה ממושכת של האזור, ותוך שימוש ביחידת צוללנים, אותרה גופתו של הצעיר שנעדר • אנשי מד"א קבעו את מותו במקום

מוקדם יותר היום, דווח על צעיר כבן 20 שעקבותיו נעלמו באזור מחצבת געתון. צוללני המשטרה וכוחות כיבוי והצלה הקדישו מאמצים לאיתורו ובסופן הוא אותר ללא רוח חיים בתוך מאגר המים. אנשי מד"א קבעו את מותו במקום. 

צוללנים מיחידת להבה פועלים במקום // קובי ריכטר, כבאות והצלה לישראל, צילום: קובי ריכטר, כבאות והצלה לישראל

ראש סניף איחוד הצלה בנהריה מנחם גולדברג, וסגן ראש סניף איחוד הצלה במעלות דניאל מלכה מסרו: "לאחר מספר שעות צוללנים מיחידת להבה של כבאות והצלה לישראל משו את גופתו שהועברה ברכב השטח של איחוד הצלה לעבר אמבולנס שהמתין לנו מחוץ לשטח המאגר. צוותי חוסן של איחוד הצלה פעלו בזירה עקב אופי האירוע".

פראמדיק מד"א עדיאל זנו סיפר: "כשהגענו למקום האירוע ניגשו אלינו מספר אזרחים וסיפרו לנו שנער כבן 20 נכנס למאגר המים וככל הנראה טבע, לאחר פעולות חילוץ ממושכות בשיתוף פעולה עם המשטרה וכוחות הכיבוי הוצא מהמאגר הנער כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק ונשימה, ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו במקום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...