"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
סגן ראש המוסד לשעבר: "הוראות הירי בצה״ל הן פשע, זה רצח עם”
האלוף במילואים עמירם לוין, לשעבר מפקד פיקוד צפון נשא דברים נוקבים במהלך "שבת תרבות" • דבריו עוררו תגובות כועסות וקריאות גנאי מצד חלק מהקהל

אלוף (מיל’) עמירם לוין בשבת תרבות: "הוראות הירי בצה״ל הן פשע, זה רצח עם" // ליאור קדושי

צפו

סגן ראש המוסד לשעבר: "הוראות הירי בצה״ל הן פשע, זה רצח עם”

האלוף במילואים עמירם לוין, לשעבר מפקד פיקוד צפון נשא דברים נוקבים במהלך "שבת תרבות" • דבריו עוררו תגובות כועסות וקריאות גנאי מצד חלק מהקהל

,עודכן
0השמעה
[object Object]

האלוף במילואים עמירם לוין, לשעבר מפקד פיקוד צפון וסגן ראש המוסד, נשא דברים נוקבים במהלך "שבת תרבות" שהתקיימה הבוקר (שבת) במשען תל אביב, ותקף את מדיניות הממשלה כלפי האוכלוסייה האזרחית בעזה.

במהלך דבריו אמר: “הפקודות שהממשלה נותנת היום לצבא הן פשע. צריך לקרוא לילד בשמו - לתת הוראה לירות על ילדים והורים רעבים שמחפשים פת לחם זה פשע. זה רצח עם, וזה מה שאנחנו עושים שם".

אלוף (מיל') עמירם לוין,צילום: תומר אפלבאום

דבריו עוררו תגובות כועסות וקריאות גנאי מצד חלק מהקהל, עם זאת עמירם לוין סיים את דבריו לאחר העימות מול הקהל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו