בנו של וויטקוף על אביתר דוד: "דומה לתמונות המטרידות של יהודים במחנות ריכוז"

אלכס וויטקוף צייץ בחשבון ה-X שלו את תגובתו המזועזעת נוכח מראהו של אביתר דוד בסרטון שחמאס פרסם • "הוא בקושי ניתן לזיהוי, החזירו אותם הביתה עכשיו"

אביתר דוד. צילום: .

אלכס וויטקוף, בנו של השליח המיוחד למזרח תיכון סטיב וויטקוף, צייץ בחשבון ה-X שלו תגובה לאחר פרסום סרטון החמאס, בו מופיע כחוש וצנום החטוף אביתר דוד.

"אביתר דוד – לפני ואחרי שבוי חמאס", ציין וויטקוף, עם תמונתו של דוד לפני חטיפתו ותמונתו כיום. "הוא היה צעיר בריא ומבריק. כעת, לאחר 665 ימים – מורעב וכלא על ידי חמאס – הוא בקושי ניתן לזיהוי. גופו השברירי ועיניו החלולות של אביתר דומים לתמונות המטרידות של יהודים במחנות ריכוז נאציים. החזירו אותם הביתה עכשיו", הוא הוסיף.

כזכור, פרסום הסרטון המדובר בא לאחר 655 ימים של אביתר בשבי. יעלה, אחותו של אביתר הפצירה בציבור שלא לפרסם את התיעוד עד שאמה ואחיה יצפו בו. "הם לא אמורים לדפדף באינסטגרם ולהיתקל בתמונה משם בטעות", כתבה בסטורי שפרסמה. "אני מבקשת מכם - אל תפרסמו תמונות מהסרטון עד שהמשפחה שלי ואני נחליט. מי שכן ראה יודע עכשיו את רמת החומרה ואת מצב הגופני של אבתר שהביא לפני ארבעים דקות מיליון בוקסים בלב". בנוסף, לפני יומיים פרסם הגי'אהד האסלאמי סרטון מזעזע משלו, של החטוף רום ברסלבסקי מ-20 ביולי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר