אריאל מאיר טמן ז"ל ומשפחתו . צילום: ללא

ב-12 שעות בלבד: יותר ממיליון שקלים נאספו לטובת משפחתו של אריאל טמן ז''ל

קמפיין גיוס ההמונים למען המשפחה הופעל בהתנדבות על ידי חברת "צ'רידי" • מנכ''ל החברה: "עם ישראל מוכיח שוב ושוב את כוחו להתגייס ולתמוך, זו הוכחה לערבות הדדית ולכוח של פעולה משותפת"

בקמפיין גיוס המונים שנפתח לטובת משפחתו של החייל אריאל טמן ז''ל, נרשמה התגייסות מרשימה: מעל למיליון ומאה אלף ש''ח נאספו לטובת האלמנה והילדים בתוך פחות מיממה.

בתחילת השבוע, אותר בביתו ללא רוח חיים אריאל טמן, איש מילואים שעסק בזיהוי גופות במהלך שירותו הצבאי. הוא הותיר אחריו את אלמנתו הודיה, שנשארה לבדה עם תינוק בן שלושה חודשים, ילד על הרצף ושני ילדים נוספים. האלמנה פנתה לעזרת הציבור כדי להחזיק את הבית ולחזור לחיים.

בקמפיין גיוס המונים שנפתח לטובת המשפחה, ביוזמת איש החסד שי גראוכר, נרשמה התגייסות מרשימה. מעל למיליון ומאה אלף ש''ח נאספו לטובת האלמנה והילדים בתוך פחות מ-12 שעות, באמצעות כ-5,300 תורמים. הקמפיין מופעל בהתנדבות על ידי "צ'רידי" - חברת גיוס ההמונים הבינלאומית, שנרתמה מידיית לעזרת המשפחה.

אריאל שירת במילואים ברבנות הצבאית, ובמהלך המלחמה הוצב ביחידת החקירה והזיהוי שעוסקת בחקירת נסיבות מוות במקרים מורכבים. בשלב מסוים סופח ליחידת זיהוי החללים של פיקוד העורף, ובתפקידו האחרון במילואים עסק בהגנת יישובים.

"הסיפור של אריאל ומשפחתו מזכיר לנו למה אנחנו עושים את מה שאנחנו עושים", אומר שי צ׳רבינסקי, מנכ״ל חברת "צ׳רידי". "עם ישראל מוכיח שוב ושוב את כוחו להתגייס ולתמוך. ב-12 שעות בלבד, מעל 5,300 אנשים החליטו להטות שכם למען המשפחה. זו הוכחה לערבות הדדית ולכוח של פעולה משותפת. אנחנו גאים להיות הפלטפורמה שזוכה להיות הגשר בין האנשים הטובים שרוצים לסייע לבין אלו שזקוקים לכך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...