"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ירושלים: פעוט בן 7 חודשים מת בשנתו

בני המשפחה גילו כי התינוק איבד את ההכרה תוך כדי השינה וזימנו את שירותי החירום • הפעוט פונה לבית החולים הדסה הר הצופים במצב אנוש אך מותו נקבע בבית החולים

,עודכן
0השמעה
התינוק נפטר לאחר שלא התעורר משנתו (אילוסטרציה). צילום: GettyImages

צוותי הרפואה נאלצו לקבוע היום (רביעי) את מותו של פעוט כבן 7 חודשים שלא התעורר משנתו בביתו בשכונת רמות בירושלים. החובשים מאיחוד הצלה הגיעו למקום וביצעו פעולות החייאה, לאחר שבני המשפחה גילו כי התינוק איבד את ההכרה תוך כדי השינה. למרות המאמצים, הפעוט פונה לבית החולים הדסה הר הצופים במצב אנוש ושם נפטר.

כוחות משטרה בזירה בה ננשכה תינוקת בקריית ביאליק (ארכיון)

מדוברות איחוד הצלה נמסר כי צוותי הרפואה של הארגון ביצעו פעולות החייאה על הפעוט שלא התעורר משנתו בביתו בשכונת רמות.

מוישי וינר וזאבי סופר, חובשים באיחוד הצלה, מסרו: "נמסר לנו מבני המשפחה כי הפעוט איבד את ההכרה תוך כדי השינה. ביצענו בו פעולות החייאה ובסיומן הוא פונה לבית החולים הדסה הר הצופים תוך המשך פעולות החייאה במצב אנוש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר