כוחות מד"א בזירת התאונה. צילום: תיעוד מבצעי מד"א

בתוך דקות: 2 רוכבי קורקינטים חשמליים פצועים קשה

בשעה 22:54 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על רוכב קורקינט שנמצא פצוע בצד הדרך • "ראינו את רוכב הקורקינט החשמלי שוכב לצד הדרך, הוא סבל מחבלת ראש קשה" • רוכב קורקינט בן 16, פונה לבית החולים שערי צדק כשהוא במצב קשה

רוכב קורקינט חשמלי כבן 30 נפצע הערב (שני) באורח קשה, לאחר שנפגע במהלך רכיבה ברחוב מוזב יהודה ונח בתל אביב.

בשעה 22:54 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על רוכב קורקינט שנמצא פצוע בצד הדרך. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום העניקו לו טיפול רפואי ראשוני בשטח ופינו אותו כשהוא במצב קשה, עם חבלת ראש, לבית החולים איכילוב בעיר.

פרמדיק מד"א עמית שושן סיפר: "ראינו את רוכב הקורקינט החשמלי שוכב לצד הדרך, הוא סבל מחבלת ראש קשה. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה".

בתוך כך, בשעה 22:56, התקבל דיווח נוסף במד"א על תאונה במעלה אדומים, שבה נפגעו שני נערים שרכבו יחד על קורקינט חשמלי ונפגעו מרכב ברחוב המרווה בעיר.

חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי לשני הנערים ופינו אותם לבתי חולים בירושלים: נער אחד, בן 16, פונה לבית החולים שערי צדק כשהוא במצב קשה, מעורפל הכרה וסובל מחבלה רב-מערכתית; נער נוסף בן 16 פונה במצב קל להדסה הר הצופים.

חובש בכיר במד"א מתנאל אילוז וחובש מד"א מתן סנדורי מסרו: "הנערים שכבו לצד הדרך לאחר שנפגעו מרכב כשנסעו על קורקינט חשמלי. אחד מהם היה מעורפל הכרה וסבל מחבלות קשות בגופו. הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותם לבית החולים כשמצבם יציב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...