המצוד אחר המחבל שביצע את פיגוע הדריסה הבוקר (חמישי), סמוך לכפר יונה, נמשך. החיפושים אחר המחבל מתמקדים בכפר יונה, ביישובי הסביבה ובשטחים החקלאיים באזור. הכוחות מסתייעים במסוק וברחפנים, ובין היתר עורכים סריקות גם באתרי בנייה בשטח הפתוח מערבית ליישוב. בכל המקומות באזור הועלתה הכוננות והוקפצה כיתת הכוננות.
בינתיים, המשטרה והשב"כ עיכבו לחקירה מספר אנשים, כולל בעל הרכב הדורס - ערבי ישראלי. המחבל נהג ברכב טויוטה עם לוחית זיהוי ישראלית, אותו הוא לא גנב אלא לקח מבעליה, שכאמור נלקח לחקירה. המשטרה מסרה כי זהות המחבל הוא ארכאן חאלד בן ה-27, תושב טייבה.
בינתיים בבתי החולים מטופלים הפצועים מהפיגוע, שמונה חיילים, בהם שניים כבני 20 במצב בינוני.
א', המאושפז במחלקה האורתופדית בבית החולים לניאדו בנתניה, סיפר: "הייתי בדרך הביתה וראיתי משהו בטלפון. היינו יותר מעשרה אנשים בתחנה ולא ראינו את הרכב מגיע. פתאום הוא פגע בנו ומישהו צעק 'זה מחבל, הוא ברח', והגיעו אנשים לסייע לנו. נפצעתי בראש וגם ברגליים. ניצלנו בנס. זה מזל גדול. מהר מאוד הבנו שזה פיגוע ושקרה לנו נס גדול".
חגי, אביו של אחד הפצועים שנפגע באורח קל, אמר: "קרה לנו נס גדול ממש. לפי מה שהבנו, המחבל דהר לעברם. תודה לאל שהכול בסדר, אלוהים היה איתנו".
אלכס, אביו של פצוע נוסף, אמר: "הבן שלי עף כמה מטרים באוויר. הוא חיכה בקדמת התחנה, הרכב סטה במהירות ופגע בהם. הוא עף לשיחים, התעשת מהר, הבין שזה פיגוע והתקשר למד"א. מצבו מוגדר קל. יש לו סחרחורת וחבלה במצח. זה נס גדול ממש".
כאמור, פיגוע דריסה אירע הבוקר ליד כפר יונה - באזור בית ליד. שמונה חיילים נפצעו והנהג הדורס נמלט מהמקום. כוחות משטרה פתחו במצוד. לאחר בדיקת הנסיבות, אישרה המשטרה כי הרקע לדריסה לאומני. צוותי מד"א טיפלו בשני פצועים שמצבם הוגדר בינוני, ובשישה נוספים שנפגעו באורח קל, והם פונו לבתי החולים לניאדו בנתניה, הלל יפה בחדרה ומאיר בכפר סבא.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
