"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"עושים סוף למלחמה": השלט הענק שהוצב באישון לילה על ידי הלוחמים
המוני בני אדם צפויים להשתתף במחאה שתתקיים בכיכר הבימה כנגד המשך המלחמה ובעד שחרור חטופים • לפני כן תיערך מחאת משפחות ואמהות לחטופים במצודת זאב בעיר • במחאה המרכזית ישתתפו בין היתר אלוף במיל' נעם תיבון, הורים ללוחמים בעזה ונינט טייב

Loading...

שלט הענק שהציבו יוצאי השייטת כנגד המלחמה בכיכר הבימה// אביב אטלס

"עושים סוף למלחמה": השלט הענק שהוצב באישון לילה על ידי הלוחמים

המוני בני אדם צפויים להשתתף במחאה שתתקיים בכיכר הבימה כנגד המשך המלחמה ובעד שחרור חטופים • לפני כן תיערך מחאת משפחות ואמהות לחטופים במצודת זאב בעיר • במחאה המרכזית ישתתפו בין היתר אלוף במיל' נעם תיבון, הורים ללוחמים בעזה ונינט טייב

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

המוני בני אדם צפויים להשתתף הערב (חמישי) בשעה 19:30 במחאה בתל אביב נגד המשך המלחמה ובעד עסקה לשחרור חטופים.

לפנות בוקר התייצבו יוצאי שייטת 13 והציבו שלט ענק הצופה על כיכר הבימה "עושים סוף למלחמה ומחזירים את כולם הביתה".

הערב יתחיל בשעה 18:00, במשמרת 101 של אמהות ומשפחות חטופים מול מצודת זאב בתל אביב בהשתתפות ויקי כהן, רוטי סטרום ועוד. בשעה שבע תחל צעדת המשפחות לעבר מתחם המחאה בהבימה. באותה שעה תחל גם צעדת אמהות ללוחמים מקריית הממשלה בתל אביב לעבר מתחם ההפגנה בהבימה. בשעה שבע וחצי תחל ההפגנה בקריאה לסיום המלחמה והחזרת כל החטופים.

מחאת משפחות חטופים מול מצודת זאב בת"א (ארכיון), צילום: משמרת 101

בהפגנה הערב ישתתפו - האלוף במיל' נעם תיבון, רפי בן שטרית, אביו של אלרואי בן שטרית ז"ל שנפל בקרבות 7 באוקטובר, חיים ילין, לשעבר ראש מועצת אשכול; בת-אל, אודי וליאת, הורים לחיילים הנלחמים בעזה, אפרים שהם, אביו של יובל ז"ל שנפל בקרבות בג׳באליה ועינת בר אלמנתו של אל"מ לאון בר שנפל ב-8 באוקטובר. עוד יופיעו אסף אמדורסקי עם השיר "יותר מדי פרחים" שכתב לאחר 7 באוקטובר ונינט טייב יחד עם משפחות חטופים ואמהות משמרת ה-101.

מהפורום לסיום המלחמה, התארגנות חדשה המורכבת מהורים לחיילים והורים שכולים, המוביל את הפגנת הענק בכיכר הבימה, נמסר: ״מחר עם ישראל ייצא בהמוניו לדרוש את סיום המלחמה. המלחמה מיצתה עצמה - כל הותר לפרסום שובר את הלב, כל פצוע עולמו חרב. חייבים להחזיר את כולם הביתה: החטופים, החטופה, החיילים והחיילות! ישראל חייבת להתחיל להשתקם- ובשביל שזה יקרה, הציבור צריך לצאת לרחובות. מול הקיצוניים, כ-80% בעד סיום המלחמה והחזרת כולם הביתה. מחר, זה הזמן של כולנו להתגייס למען מדינת ישראל ולהביא לסיום המלחמה.״

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...