ההצלחה של רשת ההמבורגרים האמריקאית "שייק שאק" שעלתה לישראל, היא כבר עובדה בשטח, אחרי שני סניפים מצליחים בדיזנגוף תל אביב וב- G ראשון לציון, הרשת התרחבה לאחרונה לשני סניפים נוספים בביג גלילות ונמל תל אביב.
שלחנו את ירדן עובדיה, תזונאי קליני, מרצה ויוצר תוכן יחד עם יקיר שוקרון, מאמן כושר ויוצר תוכן בתחום האוכל לטעום את המנות ולבדוק – האם הרעש סביבם שווה את זה, האם הן שוות את המחיר, במה הן שונות משאר הבורגרים הרבים שקיימים בת"א ובראשון לציון. אז האם המבקרים הביקורתיים שלנו נהנו ויחזרו שוב? צפו בסרטון למעלה ותגלו.
שייק שאק, ביג גלילות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו