מעל שבוע חלף מאז טיל איראני פגע פגיעה ישירה בבניין בפתח תקווה, ועדיין לא זוהתה ההרוגה הרביעית. באירוע הקשה נהרגו ארבעה אזרחים – בני הזוג יעקב ודסי בלו, דיזי יצחקי ואישה נוספת.
תיעוד: רגע פגיעת הטיל הקטלני בפתח תקווה // מצלמות אבטחה
הטיל ששוגר בלילה שבין ראשון לשני בשבוע שעבר מאיראן פגע פגיעה קשה בבניין מגורים בפתח תקווה. בני הזוג בלו, יעקב בן 79 ודסי בת 77, נכנסו לממ"ד בדירתם עם הישמע האזעקה. לרוע מזלם הטיל פגע בממ"ד ולא השאיר להם סיכוי.
דיזי יצחקי, בת 85, היתה בדירה שלה יחד עם המטפלת וככל הנראה הן לא הספיקו להיכנס לממ"ד. יצחקי נהרגה מהפגיעה וההדף והמטפלת שלה נפצעה ופונתה לבית החולים. ארבעת הגופות נשלחו לזיהוי במכון לרפואה משפטית. ביום שלישי שעבר זוהו גופותיהם של בני הזוג בלו ושל יצחקי, אולם עד עתה לא זוהתה הגופה הנוספת. תוצאות הפגיעה הישירה והקשה של הטיל הבליסטי בבניין המגורים מקשה על הליך הזיהוי.
ראש העיר פתח תקווה רמי גרינברג אמר לאחר שהגופות זוהו: "בצער רב אנו מרכינים ראש על רציחתם האכזרית של זוג תושבי פתח תקווה במטח הטילים הקטלני, אירוע טראגי שגבה את חייהם של ארבעה מתושבי העיר".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו