ההודעות שקיבלו הישראלים. צילום: ללא

"בקרוב יפתחו שערי הגיהינום": ישראלים קיבלו הודעות מבהילות מגורמים איראנים

ישראלים רבים קיבלו הודעות הפחדה לטלפון הנייד בשפה העברית • "זה בהחלט מפחיד, לא התוכן של ההודעות, ברור לי שזה בלוף,. אלא שגורמים איראניים הצליחו להשיג את המספר שלי"

ישראלים רבים קיבלו הבוקר (שלישי)  הודעות הפחדה לטלפון הנייד שלהם מגורמים איראניים. בהודעות שנשלחו בשפה העברית ובהפרש של כמה דקות בין אחת לשניה נכתב: "אזהרה: בקרוב יפתחו שערי הגיהינום בפניכם", ו-"חפרתם את הקבר שלכם במו ידיכם". מטרת ההודעות, כמובן, היא ליצור פאניקה בציבור הישראלי.

מטרות מפתח באיראן

א', שקיבלה לטלפון שלה את ההודעות, סיפרה: "בהתחלה לא הבנתי מה זה. כשקראתי עוד פעם הבנתי מאיפה זה נשלח. זה מלחיץ שיש להם את המספר שלי. מיד חסמתי את המספר".

גם יואב קיבל את ההודעות לטלפון שלו, ומספר: "זה בהחלט מפחיד, לא התוכן של ההודעות. ברור לי שזה בלוף וזה נועד לנסות להפחיד אותי. מפחיד אותי שגורמים איראניים הצליחו להשיג את המספר שלי ושלחו לי הודעות. אני מניח שזה האקרים איראניים. זה בהחלט מלחיץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...