"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אביו של הילד שנורה למוות בראשל"צ: "הוא מת סתם"; צפו בתיעוד זמן קצר לפני הירי
אליקו פורטל, אביו של אורי שמת מירי בשוגג בחולות ראשל"צ, מתקשה להשלים עם רוע הגזירה • במשטרה מעריכים: הילד שהביא את האקדח ידע את הקוד לכספת של אביו השוהה בחו"ל • ‏בית משפט לנוער הורה לשחרר למעצר בית את הנער בן ה-13 • המשטרה החליטה לערער לבית המשפט המחוזי

Loading...

שעה לפני שנורה: הסרטון האחרון של אורי פורטל // באדיבות המשפחה

אביו של הילד שנורה למוות בראשל"צ: "הוא מת סתם"; צפו בתיעוד זמן קצר לפני הירי

אליקו פורטל, אביו של אורי שמת מירי בשוגג בחולות ראשל"צ, מתקשה להשלים עם רוע הגזירה • במשטרה מעריכים: הילד שהביא את האקדח ידע את הקוד לכספת של אביו השוהה בחו"ל • ‏בית משפט לנוער הורה לשחרר למעצר בית את הנער בן ה-13 • המשטרה החליטה לערער לבית המשפט המחוזי

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עצב ויגון שאי אפשר לתאר - אלה התחושות שמלוות את משפחת פורטל, לאחרההודעה הטראגית הבוקר(שלישי) על מותו של אורי בן ה-14, לאחר שנורה בשוגג במשחקי נשק בראשון לציון ביום ראשון.

כשהוא מוקף בקרוביו אמר אביו של אורי, אלי (אליקו) פורטל: "הילד שלי הלך סתם. איך יכול להיות שהילד הלך שבוע ימים עם נשק גם לבית ספר וגם לאכול פיצה בקניון? לאן הגענו?".

בני המשפחה מספרים כי הנער בן ה-16, תלמיד כיתה י"א, הגיע כבר בבוקר ביום ראשון עם האקדח לבית הספר ולאחר הלימודים הלכו לירות יחד עם אורי פורטל וחברו הטוב שעל פי החשד ירה בו במהלך הירי בחולות.

נטלי, דודה של אורי, סיפרה: "ילד מלאך, אחד כזה שקשה לכעוס עליו. הצער גדול והאבידה קשה. הוא היה חכם ומחונן, למד בתיכון מקיף ח'. היה חברותי וכולם אהבו אותו, עם החיוך הכובש שלו. לפני שנה וחצי חגג בר מצווה עם כל כך הרבה אהבה. אנחנו מחכים לשמוע את האמת״.

המשטרה ממשיכה לחקור את המקרה. בשלב זה ההערכה היא כי הנער בן ה-16 שהביא את האקדח, ידע את הקוד לכספת של אביו ששוהה בחו"ל, וכך הצליח לשים את ידו על כלי הנשק. הדיון בהארכת מעצר הקטין היורה יתקיים במקביל להלוויה. ‏בית משפט לנוער הורה לשחרר למעצר בית את הנער, אך המשטרה החליטה לערער על כך לבית המשפט המחוזי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...