"ישירות לידיים של חמאס": משפחות חטופים חוסמות משאיות סיוע

פעילי צו 9, לצד משפחות שכולות ומשפחות חטופים חוסמים בכרם שלום ומונעים מהמשאיות להכנס לתוך עזה • "אלו משאיות שיתנו לחמאס את כל הכוח להמשיך להחזיק בחטופים ולהילחם בצה"ל"

פעילים חוסמים כניסת סיוע הומניטרי לרצועה (ארכיון). צילום: צו 9

פעילי תנועת צו 9, משפחות שכולות ומשפחות חטופים חוסמים בשעה (רביעי) זו את מעבר משאיות הסיוע לחמאס בכרם שלום.

יעל סבריגו אחייניתו של החטוף ליאור רודיאיף ז"ל: "גם היום משאיות סיוע עוברות לעזה. הם לא יגיעו למרכזי החלוקה כי הם סגורים. הם מגיעות ישיר לידיים של חמאס שמחזיקים 58 חטופים וחטופות. את האהובים שלנו. אלו משאיות שיתנו לחמאס את כל הכוח להמשיך להחזיק בחטופים ולהילחם בצה"ל"

חסימת משאיות סיוע לעזה // צו 9

חסימות משאיות בכרם שלום

צו 9: ״משאיות הסיוע והאספקה ממשיכות לעבור ולהגיע לידיו של ארגון הטרור חמאס, גם ביום זה בו התבשרנו על נפילתו של לוחם, יממה לאחר נפילתם של שלושה לוחמים אחרים, ולמרות שתחנות החלוקה לא פועלות היום, כך שהסיוע מגיע ישירות לידיו של ארגון הטרור״.

נוגה אלפסה, אחייניתה של מיה גורן ז"ל שנרצחה ונחטפה ע"י מחבלי חמאס וגופתה הושבה ארצה משתתפת בחסימת משאיות הסיוע לחמאס בצומת מגן: "אנחנו כאן חוסמים סיוע לחמאס. חוסמים שקים. אלו לא ארגזים ומרכזי הסיוע לא עובדים היום. בין אם אתם רוצים עסקה, בין אם אתם רוצים סיום מלחמה ובין אם אתם המשך מלחמה- אנו לא יכולים לחזק את החמאס. חיילים נהרגים וחטופים לא מקבלים את האוכל. שמאל ימין זה לא העניין כאן. החמאס מקבל אוכל בערמות. זה לא הגיוני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר