"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לכודים תחת ההריסות: אתר בנייה שני קרס בשבוע אחד, נקבע מותו של פועל
בשבוע שעבר, עמודי בטון קרסו באתר בנייה ברחוב הרכסים ברמת גן • היום, תלולית חול קרסה בבני־ברק ולכדה פועלים שעבדו באתר הבנייה • חובשי מד"א העניקו להם טיפול רפואי ופינו אותם לבית החולים • פועל אחד נהרג כתוצאה מהנפילה
מבנה קרס באתר בנייה ברחוב הלח"י בבני ברק, חולצו שני לכודים. צילום: דוברות איחוד והצלה

לכודים תחת ההריסות: אתר בנייה שני קרס בשבוע אחד, נקבע מותו של פועל

בשבוע שעבר, עמודי בטון קרסו באתר בנייה ברחוב הרכסים ברמת גן • היום, תלולית חול קרסה בבני־ברק ולכדה פועלים שעבדו באתר הבנייה • חובשי מד"א העניקו להם טיפול רפואי ופינו אותם לבית החולים • פועל אחד נהרג כתוצאה מהנפילה

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תלולית חול קרסה באתר בנייה ברחוב הלח"י בבני ברק. 2 פועלים חולצו מן ההריסות, נקבע מותו של אחד מהם.

תלולית חול קרסה באתר בנייה בבני ברק, שניים חולצו מהמקום , צילום: דוברות מד"א

גורמי רפואה קבעו את מותו של עובד אחד במקום, עובד נוסף פונה במצב קל לקבלת טיפול רפואי. האירוע בבדיקה.

מדוברות המשטרה נמסר כי שוטרי תחנת בני ברק-רמת גן הגיעו למקום וסגרו את הזירה, לצד חקירה שנפתחה תוך איסוף ממצאים וראיות. השוטרים עצרו נהג טרקטור במקום לחקירה.

קריסת עמודי בטון

בשבוע שעבר,עמודי בטון קרסו באתר בנייה ברחוב הרכסים ברמת גן. אל המקום קפצו עשרה צוותי כיבוי והצלה מתחנת רמת גן כדי לבצע סריקות בעקבות דיווח על פועל לכוד במצב קשה באתר וחשש להימצאותם של לכודים נוספים.

חילוץ הפועל שנלכד בקריסת עמודי הבטון באתר בניה ברמת גן %2F%2F סעיף 27 א

יו"ר הוועדה המקומית לתכנון ובנייה, עו"ד רועי ברזילי: ״המסגרת פינוי- בינוי אמורים להיבנות שני בניינים בני תשע קומות. החלה החפירה והדיפון אירעה קריסה של קלונסאות בדופן הדרומית. דיירים משלושה בניינים במוכים פונו מחשש שהקרקע לא יציבה. מבוצעת בדיקה וחקירה להבין היכן היה הכשל. אינני מהנדס, אבל לא קשה להבחין שהקורה העליונה של הדיפון קרסה״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...