כבר 579 ימים בשבי חמאס. גלי וזיו ברמן . צילום: באדיבות המשפחה

"מתי תרגישו שוב בטוחים?": גלי וזיוי – שורדים ורק רוצים לחזור הביתה

פחד קיומי - רגש שמלווה אתכם כבר 580 ימים ולילות, מיליוני שניות • כמה זמן אפשר לפחד ומתי זה ייגמר? • ניצחון אמיתי, לאומי, ישראלי – לא יכול להתקיים מבלי השבתכם הביתה

פחד קיומי - רגש שמלווה אתכם כבר 580 ימים ולילות, מיליוני שניות. כמה זמן אפשר לפחד ומתי זה ייגמר? מתי תרגישו שוב בטוחים?

ואנחנו כאן מיוסרים, חסרי אונים מהמחשבות עליכם – על הסבל, העינויים, התנאים הבלתי אנושיים, האיום על חייכם, ההחמצה של כל רגע שאתם בגיהנום. בארץ אתם מכונים חטופים. המפלצות שמחזיקות בכם מכנות אתכם אסירים. הפכתם להיות מספר שסוחרים בו.

גלי וזיוי ברמן., צילום: באדיבות המשפחה

גלי וזיוי שלנו הם לא מספר. אין להם מחיר. הם עולם ומלואו. הם רוצים לחיות, לחזור לאמא, לאבא, למשפחה, לחברים, ללמוד, לטייל, לשחק כדורגל, לכבוש את העולם, להיות בזוגיות, לקבל חזרה את השליטה על החיים שלהם – להיות בני חורין.

יום אחד הם פשוט נעלמו, ואנחנו צריכים “להסתפק” באות חיים. האות חיים שקיבלנו הוא אות מצוקה. כל יום שהם על אדמת עזה הארורה – יכול להיות היום האחרון בחייהם. בכל שבת אנחנו מפחדים מסרטון שאולי יגיע, ויותר מפחדים כשלא מגיע.

דודתם של החטופים גלי וזיו ברמן%3A "מפחדים פחד מוות מסלקציה%2C ומה יקרה אם גלי וזיו לא יהיו ברשימה"%2F%2F משמרת 101

למבצע כיבוש עזה יש כבר שם, אלפי חיילים גיבורים שוב מקבלים צווי 8 – סבב שלישי, רביעי, אינסופי. שוב הותר לפרסום. פחד מנקישה – מדינה שלמה מפחדת מבשורה.

יש רק דרך אחת להציל אתכם ואת 57 הנשמות

בראש ובראשונה – אמירה שהשבתם של 59 הנשמות, חיים וחללים, היא יעד עליון. ניצחון אמיתי, לאומי, ישראלי – לא יכול להתקיים מבלי השבתכם הביתה, לידיים הבטוחות של אמא.

הדרך היא מתווה מדיני בלבד, שיבטיח את השבתו של אחרון החטופים לחוף מבטחים – מי לריפוי ושיקום ומי לקבורה מכובדת. השבת כולם הוא הניצחון הלאומי – ורק הוא. ואולי אז נוכל להתפנות להבראתה של החברה הישראלית.

מכבית מאייר, דודתם של גליו וזיו ברמן (ארכיון), צילום: גדעון מרקוביץ

גלי וזיוי אהובים שלנו, אני מקווה שאתם מצליחים לשמור על הרוח, על מחשבות וחלומות שתממשו בעתיד, שאתם מצליחים להעביר אנרגיות אחד לשני גם אם אתם לא ביחד. תשרדו. תאחזו בחיים. הסוף שלכם ושלנו יהיה טוב. משפחה, חברים ואלפי אנשים שלא מכירים אתכם – מגויסים לצבא ההצלה שלכם.

גלי וזיוי – שורדים, נאחזים בחיים, ורק רוצים לחזור הביתה.

משפחתם של גלי וזיו מארגנת מדי יום חמישי בשעה 19:00 צעדה מכיכר דיזנגוף לכיכר החטופים. בנוסף, ביום שבת הקרוב בשעה 13:00 יתקיים טורניר פוצ’יוולי למענם בחוף בוגרשוב בתל אביב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...