עם החזרה מהפגרה: כמה מאות מפגינים צועדים בשעה זו (שני) מגשר המיתרים בירושלים לכיוון הכנסת, שם צפויה להתקיים אחר הצהריים ההפגנה המרכזית, המאחדת מספר גופי מחאה בקריאה נגד הממשלה, ובתמיכה ביועמ"שית, בראש השב"כ היוצא רונן בר ובבג"ץ.
במהלך הצעדה חסמו המפגינים מקטעים מהדרכים המובילות לכנסת, וכמה דקות לאחר תחילתה סטו מהמסלול המתוכנן וחסמו את רחוב "בנק ישראל" שבקריית הממשלה – אחד מצירי הגישה למספר משרדים ממשלתיים. לפי שעה, נראה כי גם במשטרה לא היו מודעים לסטייה מהמסלול, והמפגינים יושבים על הכביש ומסרבים להתפנות.
הפגנות מול הכנסת // יוני ריקנר
"המחאה שלנו היא למען הדמוקרטיה ולמען חקירת פרשת החדירה הקטארית ללשכת נתניהו", מסרו ארגוני המחאה. "אנו קוראים לשחרור החטופים, ומבקשים לתת גיבוי לשומרי הסף".
מיצג מחאה בהפגנה בירושלים || יוני ריקנר
בקבוצות הווטסאפ המשותפות נכתב לקראת ההפגנות: "היום שמים סוף לקואליציה הקטארית; עם חזרת הכנסת מהפגרה יחודשו המחאות בירושלים. אנחנו נהיה שם להזכיר להם – אין לכם מנדט. פתיחת מושב הכנסת תלווה בזעם האזרחים שמאסו בציות למשטר מורד, ולא יעברו לסדר היום על בגידת קטארגייט". עוד נכתב כי "עולים מחר לירושלים לבצר חומה מול חבורת רל"ש וסוכני קטאר בירושלים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו