"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לזכר החלל החטוף סרן עומר נאוטרה: טורניר כדורעף מתקיים בחיפה
עומר פיקד על מוצב ליד ניר עוז והיה אחראי על הכוחות שיצאו לגדר • במהלך הקרב, טנקם נפגע והנהג ולוחם נוסף נהרגו • עומר ונמרוד כהן נחטפו ומאז הם מוחזקים בשבי בעזה • רונן, אחיו: "הוא בחר לתרום למדינה, היה חייל בודד והתמודד עם קשיים רבים"
טורניר כדורעף לזכרו של סרן עומר נאוטרה. צילום: שרון לייבל/TPS.

לזכר החלל החטוף סרן עומר נאוטרה: טורניר כדורעף מתקיים בחיפה

עומר פיקד על מוצב ליד ניר עוז והיה אחראי על הכוחות שיצאו לגדר • במהלך הקרב, טנקם נפגע והנהג ולוחם נוסף נהרגו • עומר ונמרוד כהן נחטפו ומאז הם מוחזקים בשבי בעזה • רונן, אחיו: "הוא בחר לתרום למדינה, היה חייל בודד והתמודד עם קשיים רבים"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

טורניר כדורעף בחוף מרידיאן בחיפה מתקיימים כעת (שישי), לזכרו של סרן עומר נאוטרה הי"ד, חלל צה"ל שגופתו חטופה בעזה.

טורניר כדורעף בחוף מרידיאן בחיפה מתקיימים כעת לזכרו של סרן עומר נאוטרה, צילום: שרון לייבל/TPS
טורניר כדורעף לזכרו של סרן עומר נאוטרה, צילום: שרון לייבל/TPS

הקצין עומר נאוטרה, שנחטף ב-7.10 לרצועה - הוגד בדצמבר 2024 חלל צה"ל. עומר, פיקד על מוצב ליד ניר עוז והיה אחראי על הכוחות שיצאו לגדר. במהלך הקרב, טנקם נפגע והנהג ולוחם נוסף נהרגו. עומר ונמרוד כהן נחטפו ומאז הם מוחזקים בשבי בעזה.

המשפחה מבקשת להדגיש את דמותו של עומר: "עומר עלה לישראל בגיל 18 לשנת מכינה, ואז החליט שהוא לא יכול לחזור לחיים שהיו לו. הוא החליט להתגייס לצה"ל למרות שהיה רשום ללימודים גבוהים", סיפרה אמו, אורנה. "הוא היה קצין בשריון והתקדם לתפקידי פיקוד. ביום הטבח, הוא היה אחראי על הכוחות הראשונים שיצאו לגדר. הם הותקפו וכאשר טנקם נפגע, עומר ונמרוד נחטפו".

"היה אחראי על הכוחות הראשונים שיצאו לגדר". לזכרו של סרן עומר נאוטרה, צילום: שרון לייבל/TPS

רונן, אחיו של עומר, הוסיף: "מבחינתנו, עומר היה יכול לבחור בחיים שונים, אבל הוא בחר לתרום למדינה. הוא לא בחר בשירות קל. הוא היה חייל בודד והתמודד עם קשיים רבים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...