"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"נהרגת במקום שהכי אהבת - בים": מאות אנשים בלוויית ברק צח, שנהרג מתקיפת הכרישים בחדרה
לאחר כמעט יומיים של חיפושים נמצאו שרידיו של צח בן ה-45 • הוא נהרג מתקיפת 3 כרישים לפחות • הותיר אחריו אישה ו-4 ילדים • בתו ספדה: "תמיד עשית שטויות - אבל זה הקסם שלך" • " איך אפשר לתאר עולם שאתה לא נמצא בו"? אמרה אשתו בהספד
הלווית ברק צח בפתח תקווה. צילום: ללא

"נהרגת במקום שהכי אהבת - בים": מאות אנשים בלוויית ברק צח, שנהרג מתקיפת הכרישים בחדרה

לאחר כמעט יומיים של חיפושים נמצאו שרידיו של צח בן ה-45 • הוא נהרג מתקיפת 3 כרישים לפחות • הותיר אחריו אישה ו-4 ילדים • בתו ספדה: "תמיד עשית שטויות - אבל זה הקסם שלך" • " איך אפשר לתאר עולם שאתה לא נמצא בו"? אמרה אשתו בהספד

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מאות הגיעו היום (חמישי) לבית העלמין בפתח תקווה,ללוות למנוחות עולמים את ברק צחז"ל, תושב העיר, בן 45, שנהרג בתקיפה הכרישים בחוף הים בחדרה. צח הותיר אחריו אישה וארבעה ילדים.

השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

ברק הגיע בצהרי יום שני לחוף הים כדי לשחות עם הכרישים, לאחר שנחשף לדיווחים בכלי התקשורת על הימצאות הכרישים במקום. הוא התקרב אל הכרישים ובשלב מסוים תקפו אותו לפחות שלושה כרישים. לאחר כמעט יומיים של חיפושים נמצאו שרידיו והם נשלחו לבדיקה במכון לרפואה משפטית, שם נמצאה התאמה לדנ"א של בני משפחתו.

ברק צח ז"ל, צילום: .

"ברקי, החצי שלי" ספדה אשתו שרית. "קשה לעמוד כאן ולדבר בלשון עבר. איך אפשר לתאר עולם שאתה לא נמצא בו? תודה לך על 30 שנות חברות, על 4 ילדים והמשפחה שהקמנו. הים היה המקום שלך, השקט שלך, החופש שלך, ושם גם עזבת אותנו. אני מבטיחה לך שנמשיך להיות צח אימפריה בע"מ. ברקי שלי בבקשה תשלח לנו כוחות, תשמור עלינו מלמעלה ותחזיר לנו את החטופים. תנוח על משכבך בשלום".

בתו של צח ספדה בבכי: "אבא, אני מאוד אוהבת אותך. לעולם לא הפסקת לחיות את הילד שבך. תמיד עשית שטויות אבל זה הקסם שלך. אתה סם ממכר וברגע שרואים אותך החיוך מתפרץ והלב מתמלא. אבא יחיד ומיוחד שלי אף אחד לא ישתווה אליך. אין לי מושג איך ממשיכים את החיים בלעדיך".

הבן ספד גם הוא: "אבא, אבאלנד. אני לא מאמין שאין אותך. לא מאמין שאין יותר טיולים איתך. הלכת מהר מידי, יותר מידי מהר. אבא, אני יודע שאתה שומע. אני אוהב אותך. תודה על מה שלימדת אותי. תודה על הזכות להיות הבן שלך. תודה שמעבר לאבא היית חבר, שידעת להקשיב ולעזור כשצריך".

גיא אחיו של ברק: "ברק אחי, עברו 3 ימים קשים. ימים שהלב התנדנד בין תקווה לייאוש. הסימנים היו ברורים אבל סרבנו להאמין וחיכינו לנס. הנס לא הגיע. נהרגת במקום שהכי אהבת - בים. כולם דיברו עליך, הצוללן שעשה שטויות ולקח סיכון. אבל הם לא ידעו שזו לא הייתה פזיזות, זו הייתה דרך חיים. אהבת הרפתקאות. אני מבטיח שנמשיך במסורת שלך. נמשיך לעלות להרים ולגלוש ותמיד ניקח אותך איתנו. אוהבים אותך ותמיד תמשיך לחיות איתנו בים, בשלג ובעיקר בלב".

אורן חבר לעבודה: "אם הכרישים היו יודעים להבחין בין אוהב לאויב הם לא היו פוגעים בך. היית אוהב אדם ואוהב ים, לעולם תהיה איתנו וגם במצולות הים. חשוב לי שתדע שהיית הברק והאור בחיינו ולא נשכח אותך לעולם. ברק יקר, אנחנו לא נפרדים. גוף אפשר להפריד אבל לא נשמות".

הלווית ברק צח בפתח תקווה, צילום: ללא

שניר משיח חבר למילואים: "חיים כל יום ומתים פעם אחת זה היה המשפט שלך, ואיזו יציאה דפקת. ידעת לנצל את היום עד תום. ברק אתה בלגאניסט לא קטן אבל כל מי שנתקל בך נתקל בלב ענק. אתה מאוד תחסר. זה היה מוקדם אבל אנחנו יודעים שמיצית את החיים. אז תנצלו את החיים כי חיים כל יום ומתים פעם אחת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...