"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שריפה פרצה בתחנת הכוח רוטנברג באשקלון, אין נפגעים

צוותי כיבוי של חברת החשמל פועלים במקום בשיתוף כוחות כיבוי נוספים • השריפה פרצה במתקן הסמוך ליחידה 4 - ככל הנראה כתוצאה מהעבודות •

,עודכן
0השמעה
שריפה בתחנת הכוח רוטנברג אשקלון. צילום: כבאות והצלה אשקלון

שריפה פרצה היום (חמישי) בתחנת הכוח רוטנברג באשקלון, במתקן הסמוך ליחידה 4 הנמצאת בתהליכי שיפוץ. על פי הדיווחים, אין נפגעים באירוע, ולא קיימת פגיעה בהמשך תהליך ייצור החשמל בתחנה.

שריפה בתחנת הכוח רוטנברג אשקלון| כבאות והצלה

לפי הודעה משותפת של עיריית אשקלון ואיגוד ערים לאיכות הסביבה נפת אשקלון, ככל הנראה מדובר בשריפה שפרצה כתוצאה מעבודות שנערכו במקום.

ככל הנראה השריפה פרצה כתוצאה מהעבודות. תחנת הכוח רוטנברג אשקלון,צילום: כבאות והצלה אשקלון

צוותי כיבוי האש של חברת החשמל, בשיתוף כוחות כיבוי נוספים שהוזעקו למקום, פועלים כעת להשתלטות על האש ולכיבוי השריפה. איגוד ערים והמשרד להגנת הסביבה עודכנו על האירוע ונמצאים במעקב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר