"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברקע הדחת ראש השב"כ: ארגוני המחאה הודיעו על יום שיבוש

המארגנים קוראים להפגנות המוניות ביום רביעי מול משרד רה"מ: "נישאר עד לביטול הפיטורים" • "ההחלטה נעשית על ידי אדם בניגוד עניינים משווע שלשכתו בחקירה ביטחונית", נכתב בהודעתם • התכנון: לעלות בהמונים לירושלים ביום אישור ההדחה בממשלה

,עודכן
0השמעה
ביום רביעי יתקיים יום שיבוש נגד פיטורי ראש השב"כ. צילום: אורן בן חקון, מארק ישראל סלם

ברקע ההחלטה שפורסמה הערב (ראשון)להדיח את ראש השב"כ רונן ברמתפקידו - ארגוני המחאה נגד הממשלה הודיעו על יום שיבוש ביום רביעי הקרוב.

"ההחלטה לפטר את ראש השב״כ, רונן בר, נעשית ע״י אדם הנמצא בניגוד עניינים משווע, שלשכתו נמצאת בחקירה ביטחונית על שיתוף פעולה עם קטאר, ודגל שחור של אי לגיטימיות מתנוסס מעליה", נכתב מטעם הארגונים, "לנתניהו אין מנדט ציבורי לפטר את ראש השב״כ".

"תהיו מוכנים ומוכנות!" הודעה ארגוני המחאה, הערב,צילום: .

ארגוני המחאה קראו לציבור להצטרף: "ביום רביעי הקרוב, ה-19.3, בעת הדיון בממשלה על פיטורי ראש השב״כ, נעלה בהמונינו אל משרד ראש הממשלה בירושלים ונשאר מולם וברחבי העיר עד לביטולם המיידי".

כמו כן, הפגנה תתקיים גם ביום שלישי בערב בכיכר הבימה בהובלת פורום האלופים תחת הכותרת: "חובה עלינו להציל את ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר