"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בתו של קית׳ סיגל ששוחרר משבי חמאס יוצאת נגד ״חתונמי״

שיר סיגל הביעה ביקורת על הריאליטי הפופולארי המשודר בקשת 12 • "הם אשכרה עוברים בשדה תעופה ליד הפוסטרים של החטופים ולא אומרים מילה!", כתבה באינסטגרם שלה

,עודכן
0השמעה
קית' סיגל במפגש עם בנותיו. צילום: .

שיר סיגל, בתו של החטוף המשוחרר קית' סיגל, יוצאת נגד תכנית הריאליטי הפופולארית "חתונה ממבט ראשון", המשודרת בקשת 12.

שיר סיגל נגד "חתונמי": "למה אף אחד לא מדבר על החטופים"?,צילום: צילום מסך, מתוך אינסטגרם

בסטורי שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה אמש (רביעי) כתבה: "אפשר רגע לשאול למה אף אחד, אבל אף אחד בחתונמי לא עם סיכת חטופים? למה אף אחד לא מדבר על זה שאנחנו במלחמה או שיש חטופים בעזה?"

"הם אשכרה עוברים בשדה תעופה ליד הפוסטרים של החטופים ולא אומרים מילה!", כתבה על אחד הזוגות שצולם בשדה תעופה בדרכו לחופשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר