We Will Dance Again: עומר ונקרט הבטיח לפני יומיים - וקיים

ונקרט פרסם את הפוסט בחשבון האינסטגרם שלו ושיתף על החיים החדשים: "עכשיו יוצא לדרך חדשה! מבלבלת, מאתגרת, מסובכת, מטורפת. הדרך הזו על כל רבדיה, היא החיים והחופש שלי שוב"

עומר רוקד לאחר חזרתו מהשבי // השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

עומר ונקרט, שלפני שבוע יצא משבי החמאס, פרסם היום (שישי) פוסט ראשון בחשבון האינסטגרם שלו, וכתב: "זה קרה. אני חופשי! אין מחיר לחופש וכבר כמעט שלא הצלחתי לזכור כמה שהוא מתוק ונעים".

"אני בדרך כלל אדם של מילים. היום אין כאלה בפי. אחרי 505 ימים של מאבק הירואי, גאה להגיד-'הבסתי את השבי'. ועכשיו יוצא לדרך חדשה! מבלבלת, מאתגרת, מסובכת, מטורפת, משמחת, מתישה, מורכבת, מרוממת, שונה, עוצמתית ואדירה! והדרך הזו? הדרך הזו על כל רבדיה, היא החיים והחופש שלי שוב".

עומר ונקרט בבית החולים בילינסון עם משפחתו, צילום: חיים צח / לע"מ, אבי אוחיון / לע"מ

אך זה לא נגמר במילים. לצד המילים המשמחות והמרוממות, סרטון של עומר רוקד בחצר עם אביו הופץ ברשתות החברתיות, מה שרק הוכיח את החופש הבלתי מוגבל עליו דיבר. 

כזכור, עומר ונקרט השתחרר בשבת האחרונה עם עוד 5 חטופים, 3 מהם היו בשבי החמאס כמוהו 505 ימים. לפני מספר ימים פורסם כי חזר מהשבי עם ממתק חלווה שהביא היישר לאימו בבית החולים. לפני יומיים שיתף בסטורי בחשבון האינסטגרם שלו: "זה הזמן שלי להצטרף למאבק להחזרתם של האחים שלי שנותרו מאחור - ולהחזרת כל החטופים. והנה אני, לא אסתיר שהכול שונה, מורכב, מבולבל. אבל אני עדיין אני, עומר ונקרט, מקווה שבקרוב ניפגש ברחבה. we will dance again".

"WE WILL DANCE AGAIN". הסטורי של עומר ונקרט, צילום: מתוך האינסטגרם של עומר ונקרט
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר