"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המפגש המרגש בין אלי שרעבי לירדן ביבס: "שותפות גורל נוטפת דם, הם מבינים בעיניים"
שרון שרעבי, אחיו של החטוף השב אלי שרעבי, חשף בריאיון לגל"צ את רגע הפגישה הראשוני של אלי וירדן ביבס, השוהים יחד בבית החולים תל השומר • "המסע של השיקום זה עם אנשים שחוו אותו דבר"
אלי שרעבי כששוחרר משבי חמאס. צילום: דובר צה"ל

המפגש המרגש בין אלי שרעבי לירדן ביבס: "שותפות גורל נוטפת דם, הם מבינים בעיניים"

שרון שרעבי, אחיו של החטוף השב אלי שרעבי, חשף בריאיון לגל"צ את רגע הפגישה הראשוני של אלי וירדן ביבס, השוהים יחד בבית החולים תל השומר • "המסע של השיקום זה עם אנשים שחוו אותו דבר"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שרון שרעבי, אחיו של החטוף יוסי שמת בשבי החמאס ושל אלי, שחזר לפני מספר שבועות ארצה, התראיין הבוקר (שני) בגל"צ וסיפר על הפגישה המיוחדת של אחיו עם ירדן ביבס, ששב גם הוא בסמוך אליו.

"אלי פגש את ירדן. זו שותפות גורל נוטפת דם", אמר שרון תחילה על המפגש של השניים. שרון סיפר על שותפות הגורל של אלי וירדן, המסייעת להם בהמשך הישרדותם מן השבר והליך שיקומם: "הם שהו יחד בתל השומר. הם מבינים בעיניים את האובדן האחד של השני. המסע של השיקום זה עם אנשים שחוו אותו דבר". באשר למצבו האישי, אחרי שלא ראה את אחיו במשך 491 ימים, העיד: "אני פה בשביל אלי, אח"כ יהיה לי זמן לטפל בעצמי".

ירדן ביבס עם משפחתו, צילום: דובר צה"ל

כזכור, אליאיבד את בנותיו,יהלי ונויה, ואשתוליאן ב-7 באוקטובר, בעוד הוא נחטף לעזה יחד עם אחיו. הוא התבשר על אובדנן רק עם שובו ארצה בבית החולים, כשבקשתו הראשונה הייתה לראותן. גם ירדן איבד את שירי, אשתו, ואת שני ילדיו, אריאל וכפיר, עליהם נחשף לאחרונה כי נהרגו בחנק ידיהם של מחבלי החמאס. גופתה של שירי הוחזרה לישראל, אך לאחר הליך זיהוי DNA, שנערך על ידי המכון לרפואה משפטית באותו ערב, התגלתה כגופה אנונימית. רק לאחר החזרת הגופה הנ''ל והבאתה של הגופה הנכונה, אומת כי אכן מדובר בשירי ז''ל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...