"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"עדות נוספת למחדל": עצרת בכיכר החטופים לאחר חזרת החללים
עומר אדם, עברי לידר, נועה קולר, רוני דלומי וחנן בן ארי שרו בעצרת בכיכר החטופים לאחר חזרת החללים שירי ביבס, אריאל ביבס, כפיר ביבס ועודד ליפשיץ • עוד השתתפו: הרב אלחנן דנינו, אביו של אורי דנינו ז"ל, רותי וצביקה גרינגליק, הוריו של סרן שאולי גרינליק ז"ל ויעל אדר, אמו של החלל החטוף תמיר אדר
כיכר החטופים . צילום: יוסי זליגר

"עדות נוספת למחדל": עצרת בכיכר החטופים לאחר חזרת החללים

עומר אדם, עברי לידר, נועה קולר, רוני דלומי וחנן בן ארי שרו בעצרת בכיכר החטופים לאחר חזרת החללים שירי ביבס, אריאל ביבס, כפיר ביבס ועודד ליפשיץ • עוד השתתפו: הרב אלחנן דנינו, אביו של אורי דנינו ז"ל, רותי וצביקה גרינגליק, הוריו של סרן שאולי גרינליק ז"ל ויעל אדר, אמו של החלל החטוף תמיר אדר

נועם (דבול) דביר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אלפי בני אדם הגיעו הערב (חמישי) לעצרת בכיכר החטופים בתל אביב, לאחר השבת החטופים החלליםעודד ליפשיץ, שירי ביבס וילדיה כפיר ואריאל, בהשתתפות אמנים, משפחות חטופים ומשפחות שכולות. הקהל האבל התיישב על הרצפה עם שלטי החטופים כאות תמיכה והדליק נרות לזכרם.

בעצרת השתתפו בין השאר עומר אדם, עברי לידר, נועה קולר, רוני דלומי וחנן בן ארי .עוד ישתתפו: הרב אלחנן דנינו, אביו של אורי דנינו ז"ל, רותי וצביקה גרינגליק, הוריו של סרן שאולי גרינליק ז"ל ויעל אדר,אמו של החלל החטוף תמיר אדר.

החטופים החללים: עודד ליפשיץ ושירי, אריאל וכפיר ביבס, צילום: ללא

יעל אדר, אמו של החלל החטוף תמיר אדר פתחה ואמרה: "עד היום אני אומרת שתמיר נרצח – מהיעדר הגנה ומהיעדר טיפול רפואי. אין בכך כדי להמעיט מגבורתו של לוחם המוסר את נפשו למען האחר. מעל שעתיים של לחימה מול מאות מחבלים. אני מבטיחה לו ולי שביום שיושב לקבורה, אציין את גבורתו ואציין כי נפל בקרב. סיפור גבורתו ראוי שיישמע. החללים שהושבו היום הם עדות נוספת למחדל 7 באוקטובר 2023"

"אני לא יכולה לשכוח את האנרגיה של אריאל, ילד ג’ינג’י מתוק", סיפרה בכאב על משפחת ביבס. בכל פעם שהגעתי לניר, פגשתי בו בחוץ – קופץ מהטרמפולינה לדשא, נוסע בבימבה, משחק בארגז החול הצמוד לבית. ילד של חיים. ונלקח בברוטליות, שרק מי שאין בו נשמה וטבול ברוע מסוגל לבצע".

״השבוע, כששמע אסף נכדי כי מחזירים חללים, הוא שאל בזהירות של תקווה: 'אבא חוזר?', ענינו לו שלא, הוא לא בשלב הזה. אסף לא הבין למה יש שלבים. למה לא מחזירים את כולם. "אני מציבה דד ליין שביום הזיכרון לחללי צה”ל ונפגעי פעולות האיבה לא תהיה בישראל משפחה אחת ללא קבר, לא יהיה חלל אחד מופקר באדמה זרה. והחיים – יושבו לעצמאות ולחירות".

כיכר החטופים, צילום: יוסי זילגר
רותי וצביקה גרינגליק, הוריו של סרן שאולי גרינליק ז"ל, צילום: יוסי זליגר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...