"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
להילחם באויבינו, לא בתוך עמנו: ארבע שנים לפטירתו של שלדון אדלסון ז"ל
העם האמריקני והעולם כולו זכו לארבע שנים נוספות של הנשיא הטוב בכל הזמנים - הבה נדאג שיהיה להן ערך, בואו נילחם על מה שאנחנו יודעים שמגיע לנו בצדק
שלדון אדלסון ז"ל. צילום: משה שי

להילחם באויבינו, לא בתוך עמנו: ארבע שנים לפטירתו של שלדון אדלסון ז"ל

העם האמריקני והעולם כולו זכו לארבע שנים נוספות של הנשיא הטוב בכל הזמנים - הבה נדאג שיהיה להן ערך, בואו נילחם על מה שאנחנו יודעים שמגיע לנו בצדק

ד''ר מרים אדלסון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ארבע שנים חלפו מאז לכתו של שלדון שלנו, וכל דקה בלעדיו מרגישה עבורי כמו נצח - כאילו אני מחזיקה את נשימותיי מתחת לפני המים. כל יום בלי שהוא נמצא בראש המשפחה, העסק והפילנתרופיה שלנו מרגישים עבורי כמו נצח.

כל דקה בלעדיו מרגישה עבורי כמו נצח. הלוויתו של שלדון אדלסון ז"ל, צילום: אורן בן חקון

במהלך ארבע השנים הללו ראינו את ילדינו ונכדינו גדלים ומשגשגים, משרתים במדי צה"ל ולוקחים סיכונים בחייהם.

ראינו את מדינתנו האהובה ישראל נקרעת על ידי מאבקי כוח מבפנים ועל ידי מלחמה איומה מבחוץ - אולם ברגע האמת מתאחדת, נלחמת על הצד הטוב ביותר, ויחד מנצחת.

ראינו את ילדינו ונכדינו גדלים ומשגשגים, משרתים במדי צה"ל ולוקחים סיכונים. ד"ר מרים אדלסון ובניה אדם ומתן, צילום: אורן בן חקון

ראינו את ארה"ב מתבוססת בבלבול מוסרי, בדיוק כאשר עם ישראל היה זקוק לגילוי של מנהיגות אמריקנית חזקה - ועם זאת, עתה מחזירה עטרה ליושנה, עם בחירתו החוזרת של הנשיא טראמפ.

שלדון היה כל כך ייחודי, כל כך דינמי, אינסטינקטיבי ונבון, שופע חיבה וקשוח - הכל יחדיו ובד בבד. ובכל מקום אני רואה אדוות מזכרו: בכתפיים הרחבות והנחושות של אדם כשהוא מניף עוד גביע במרוצים; במבט החכם והאנושי של מתן בעסקיו; ברוח העצמאית של יסמין וסיון המגדלות את ילדיהן; בחיוכים של עשרות אלפי העובדים שלנו, ובכל אלה שהוטב להם ממיזמי הצדקה שלנו.

בכל מקום אני רואה אדוות מזכרו: בכתפיים, במבט, ברוח ובחיוכים. קברו של שלדון אדלסון ז"ל, צילום: ללא

הרושם הנצחי של שלדון

לא לחינם האולימפיאדה מתקיימת בכל ארבע שנים, כשמדינות מתחרות זו בזו. לא לחינם זקוקים לארבע שנים כדי להשלים תואר ראשון. לא לחינם נמשכות קדנציות פוליטיות - כולל של נשיא ארה"ב, מנהיג העולם החופשי - ארבע שנים.

היה לי הכבוד לשבת מטרים ספורים מהנשיא דונלד טראמפ כאשר הושבע בשנית בשבוע שעבר. בהשבעה הקודמת, בשנת 2017, נכחתי עם שלדון. הפעם הייתי לבד. אבל גם שם, בעלי הותיר רושם נצחי: עם הנאמנות והאהבה שהרעיף על טראמפ בזמן שרבים הפנו אליו את הגב - דבר שהנשיא תמיד העריך.
העם האמריקני והעולם כולו זכו לארבע שנים נוספות של הנשיא הטוב בכל הזמנים. נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, צילום: רויטרס

עכשיו העם האמריקני והעולם כולו זכו לארבע שנים נוספות של הנשיא הטוב בכל הזמנים. הבה נדאג שיהיה להן ערך. אל לנו לבזבז זמן על מריבות מטופשות בינינו, בתוך עמנו או במחנה הפוליטי שלנו - כאשר אנחנו נאלצים להתמודד עם אויבים אמיתיים רבים כל כך, שהפגינו את הסכנה האמיתית שהם מהווים.

בואו נילחם על מה שאנחנו יודעים שצודק. על מה שאנחנו יודעים שמגיע לנו בצדק. על מה שהרווחנו ביושר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...