"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מאות צעדו בקריאה להתיישבות בעזה: "הדרך היחידה לנצח ולהחזיר את הביטחון לישראל"

נציגי גרעיני ההתיישבות בדרישה להתיישבות בעזה מלווים במאות אנשים מכל רחבי הארץ יצאו לעבר אנדרטת החץ השחור • יו"ר תנועת נחלה דניאלה וייס: "אם השמאל ינסה לבלום את הדרישה הטבעית והלגיטימית ההולכת וגדלה, אנחנו נחושים להיאבק"

,עודכן
0השמעה

יו"ר תנועת נחלה דניאלה וייס: "הגענו לפה עם הקראוונים במטרה להביע דרישה להתיישבות בעזה" // תנועת נחלה

מאות אנשים מכל רחבי הארץ התאספו הערב (חמישי) בהובלת תנועת נחלה ללוות את נציגי גרעיני ההתיישבות בדרישה להתיישבות בעזה. משפחות גרעיני ההתיישבות הביאו עימם קראוונים לשדרות להביע את נכונותם לעלות ולהתיישב מיידית בעזה.

תנועת נחלה מתארגנת לשיירת הייתבות לעזה ליד תחנת הרכבת בשדרות,צילום: ללא

השיירה אשר התאספה בשדרות יצאה לכיוון החץ השחור. לפני היציאה נשאו דברי חיזוק דניאלה וייס יו"ר תנועת נחלה, הרב דוד פנדל ראש ישיבת שדרות, וסימה חסון יו"ר צעדת האמהות.

דניאלה וייס מתנועת נחלה מתארגנת לשיירת הייתבות לעזה ליד תחנת הרכבת בשדרות,צילום: .

יו"ר תנועת נחלה דניאלה וייס: "הגענו לפה עם הקראוונים במטרה להביע דרישה להתיישבות בעזה. אם השמאל ינסה לבלום את הדרישה הטבעית והלגיטימית ההולכת וגדלה, אנחנו נחושים להיאבק, כי אנו מבינים שהתיישבות היא הדרך היחידה לנצח ולהחזיר את הביטחון למדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר