"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משפחות חטופים בשער בגין: "הצעת הכופר למחבלים מסכנת את חיי החטופים"
414 ימים שיקריהם נמצאים בשבי חמאס, קרובי החטופים הצהירו בשער בגין בקריאה להחזירם מעזה, ברקע המגעים לעסקה ולמשא ומתן עם חמאס • דני אלגרט, אחיו של איציק שנמצא בשבי חמאס: השבוע הוגש כתב אישום חמור על פגיעה בביטחון המדינה, אחי מופקר אל מותו בשבי והבוס מבסוט!"
עינב צנגאוקר. צילום: גדעון מרקוביץ'

משפחות חטופים בשער בגין: "הצעת הכופר למחבלים מסכנת את חיי החטופים"

414 ימים שיקריהם נמצאים בשבי חמאס, קרובי החטופים הצהירו בשער בגין בקריאה להחזירם מעזה, ברקע המגעים לעסקה ולמשא ומתן עם חמאס • דני אלגרט, אחיו של איציק שנמצא בשבי חמאס: השבוע הוגש כתב אישום חמור על פגיעה בביטחון המדינה, אחי מופקר אל מותו בשבי והבוס מבסוט!"

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כאשר יקירהם נמצאים בשבי 414 ימים, משפחות חטופים מסרו מוקדם יותר (שבת) בשער בגין בקריאה להחזיר את קרוביהם משבי חמאס.

דני אלגרט, אחיו של איציק שנמצא בשבי חמאס: "אני שובת רעב 51 ימים. השבוע הוגש כתב אישום חמור על פגיעה בביטחון המדינה במסגרת המבצע העברייני לסיכול עסקת חטופים. "הבוס מבסוט" כתב יועצו הבכיר של נתניהו לאחר ביצוע המשימה. אחי מופקר אל מותו בשבי והבוס מבסוט! ואנחנו שואלים: מישהו מאמין שנתניהו לא ידע מה מתבשל בכוורת שלו? ו מה עוד צריך לקרות כדי שתתעוררו ותבינו שבגללו אחי איציק וכל החטופים עדיין בשבי? מתי יגיע הרגע שתגידו לו עד כאן?".

"שובת רעב 51 ימים". דני אלגרט, צילום: גדעון מרקוביץ'

עינב צנגאוקר, אימו של מתן שנמצא בשבי חמאס: "שבוע שלם שאנחנו שומעים מנתניהו ושריו שמה שכתוב בהסכם מול לבנון לא חשוב אלא רק איך ננהג - אז למה לעזאזל מתן ועוד 100 בני אדם עדיין בשבי? תחתמו כבר על עסקה לא חשוב מה כתוב במסמך, תחתמו ותחזירו אותם - טראמפ גם ככה יאפשר חופש פעולה מוחלט אחר כך. אם לא תעשו את זה - כל העם יידע שרק בגלל פוליטיקה שלכם יהודים מתו".

"למה במקום עסקה וסיום המלחמה אנחנו שומעים על הקמת מבנים בעזה וסלילת כבישים? ואיך יתכן שנתניהו צמצם את המנדט לצוות המו"מ כשברור שהבן שלי ושאר החטופים לא ישרדו את החורף? הוא צריך שהמלחמה תימשך כדי שיוכל להתחמק מהמשפט! את המחיר משלמים מתן שלי ועוד 100 ישראליות וישראלים".

יפעת קלדרון, בת דודו של עופר שמוחזק בשבי חמאס: " השבוע נתניהו שוב הציע כופר למחבלים בתמורה לשחרור חטופים. זו הצהרה שמסכנת את חיי החטופים! זו אמירה חסרת אחריות, שגם במערכת הביטחון מתנגדים לה! זה עלול להביא למלחמות כנופיות על חשבון חיי החטופים!
הטריקים והשטיקים האלה עולים שוב ושוב בחיי אדם. ראינו מה קרה בפעם הקודמת שנתניהו חילק כסף לחמאס - קיבלנו את שבעה באוקטובר!

ענבל צח, בת דודה של טל שוהם שנמצאת בשבי חמאס: "אנחנו חוזרים ומזהירים: החטופים לא ישרדו את החורף בשבי! הם כבר נמצאים במצב גופני קשה מנשוא! הם כבר נמצאים במצב נפשי קשה מנשוא! השבעה באוקטובר לא נגמר מעולם עבורם, הם עדיין בתופת! זהו פיגוע טרור המוני שנמשך כבר 414 יום! הם עוברים יום יום שואה, והנהגת מדינת היהודים מפקירה אותם לעינויים ומוות!"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...