"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"נכנס פעמיים לעזה, נפצע ודרש לחזור מייד לצוות שלו": סרן איתי אריאל גיאת נפל בלבנון ויובא למנוחות
איתי אריאל גיאת, בן 23 משוהם, קצין בחיל ההנדסה הקרבית יהלו"ם יובא למנוחות בחלקה הצבאית בהר הרצל • הוא הותיר אחריו הורים, דגנית וארז, שתי אחיות, לירז ועמית, ובת זוג, נועה גולדברג • בני משפחתו סיפרו: "היתה לו חשיבה מתמטית, מחוץ לקופסה וקור רוח, שילוב שהציל חיים רבים לא פעם - כולם, מפקדים ופקודים, סמכו עליו בעיניים עצומות"
סרן איתי אריאל גיאת ז"ל. צילום: .

"נכנס פעמיים לעזה, נפצע ודרש לחזור מייד לצוות שלו": סרן איתי אריאל גיאת נפל בלבנון ויובא למנוחות

איתי אריאל גיאת, בן 23 משוהם, קצין בחיל ההנדסה הקרבית יהלו"ם יובא למנוחות בחלקה הצבאית בהר הרצל • הוא הותיר אחריו הורים, דגנית וארז, שתי אחיות, לירז ועמית, ובת זוג, נועה גולדברג • בני משפחתו סיפרו: "היתה לו חשיבה מתמטית, מחוץ לקופסה וקור רוח, שילוב שהציל חיים רבים לא פעם - כולם, מפקדים ופקודים, סמכו עליו בעיניים עצומות"

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

סרן איתי אריאל גיאת, בן 23 משוהם, קצין בחיל ההנדסה הקרבית יהלו"ם, יובא היום (ראשון) אחר הצוהריים למנוחותלאחר שנפל בלבנון. הוא הותיר אחריו הורים, דגנית וארז, שתי אחיות, לירז ועמית, ובת זוג, נועה גולדברג.

סרן איתי אריאל גיאת, צילום: .

בני משפחתו אמרו: "איתי היה צעיר מבריק, צנוע ובעיקר אהוב על כולם. הוא סיים בגרות מדעית בהצטיינות משרד החינוך, הדריך בבני עקיבא, התנדב במד"א ואת הכל עשה על הצד הטוב ביותר. הוא הצליח לעשות את הכל מבלי לוותר על חיי חברה מלאים, חוגים ובעיקר אהבתו הגדולה, כדורגל. הוא אהב ספרי וסרטי מדע בדיוני ופנטזיה, הבילוי המשפחתי המשותף שלנו".

"איתי שאף תמיד להיות לוחם. אחרי שירות קצר בחובלים וניתוח לייזר להסרת משקפיים, התקבל ליהלום והצטיין גם כאן. היתה לו חשיבה מתמטית, מחוץ לקופסה וקור רוח, שילוב שהציל חיים רבים לא פעם. כולם, מפקדים ופקודים, סמכו עליו בעיניים עצומות. הוא נכנס פעמיים לעזה, נפצע ודרש לחזור מייד לצוות שלו. הוא היה צעיר מבטיח, שבחייו הקצרים הספיק לעשות כל כך הרבה ולהיות נערץ ואהוב על ידי כל כך הרבה אנשים".

פעילות צה"ל בדרום לבנון (ארכיון, אילוסטרציה), צילום: דובר צה"ל

עוד מוסיפה המשפחה כי "הוא היה צנוע מאוד, תמיד הקטין את עצמו למרות שהיה בפועל הטוב מכולם. היו לו תכניות לעתיד, ללמוד, לקנות דירה. את החלומות האלה כבר לא יגשים".

סרן איתי אריאל גיאת יובא למנוחות בשעה 17:45 בחלקה הצבאית בהר הרצל. באירוע הקשה בלבנון, לוחמי יחידת אגוז נתקלו בקבוצת מחבלים, חלקם מוצבים במבנים וחלקם בעמדות שטח. המחבלים פתחו באש על הכוח הישראלי, תוך שימוש במקלעים, נשק נגד טנקים ומרגמות. הלוחמים הגיבו באש מטווח קצר, והתפתח קרב פנים אל פנים. כתוצאה מהעימות, נהרגו מספר לוחמים ישראלים ועשרות נפצעו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...