"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפגנות בתל אביב: מאות משתתפים בקריאה לשחרור החטופים מעזה

מחאות סוערות במספר מוקדים בדרישה לשחרור 101 החטופים בעזה • בני משפחותיהם במעגלי שיח: "הגיע הזמן לפעול" • המשתתפים קוראים לציבור להצטרף למאבק ולא לשכוח את יקיריהם

,עודכן
0השמעה
הפגנות סוערות בקפלן, תל אביב. צילום: אי.אף.פי

בשעה זו (שלישי) מתקיימות הפגנות ומחאות בתל אביב בדרישה לעסקה לשחרור החטופים הנמצאים בשבי בעזה. מאות אנשים משתתפים בהפגנה שמתקיימת מול שער בגין, כאשר במקביל נערכים מעגלי שיח בכיכר החטופים, בהם משתתפים בני משפחות החטופים שעדיין נמצאים בשבי החמאס.

במקביל להפגנות מול שער בגין, מתקיימים בכיכר החטופים מעגלי שיח בהשתתפות נציגי משפחות החטופים, בהם הם מספרים את סיפורם ואת סיפור יקיריהם שנמצא בשבי החמאס בעזה.

הפגנה למען החזרת החטופים בכיכר בתל אביב,צילום: גדעון מרקוביץ'

בין המשתתפים באירועים, יהיו אלחנן דנינו, אביו של אורי דנינו ז"ל, שלי שם טוב, אמו של עומר שם טוב, אילת סמרנו, אמו של יונתן סמרנו, יזהר ליפשיץ, בנו של עודד ליפשיץ ועוד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר