"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרוג בתאונת דרכים קטלנית ליד קלנסוואה - המשטרה פתחה בחקירה

תאונת דרכים קטלנית במעורבות אופנוע והולך רגל התרחשה היום, במהלכה נקבע מותו של הולך הרגל, תושב טייבה בן כ-50 • רוכב האופנוע, גם הוא תושב טייבה בן כ-30, נפצע באורח אנוש • בוחני התנועה במרחב שרון פתחו כאמור בחקירת נסיבות התאונה

,עודכן
0השמעה
אמבולנס (ארכיון). צילום: תיעוד מבצעי מד"א

בוחני התנועה במרחב שרון פתחו היום (רביעי) בחקירה עם קבלת דיווח בדבר תאונת דרכים סמוך לקלנסוואה במעורבות אופנוע והולך רגל. כתוצאה מהתאונה נקבע מותו במקום של הולך הרגל - תושב טייבה בשנות 50 לחייו. כמו כן רוכב האופנוע - תושב טייבה כבן 30 נפצע באורח אנוש ופונה למרכז הרפואי מאיר בכפר סבא.

ניידת משטרה (אילוסטרציה),צילום: דודו גרינשפן

ממד"א נמסר כי "בשעה 18:22 התקבל דיווח במוקד 101 במרחב ירקון על תאונת דרכים בין רוכב אופנוע להולך רגל בכביש 5614 סמוך לצומת שער אפריים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על הולך הרגל גבר כבן 50 ללא סימני חיים עם חבלה רב מערכתית וקובעים את מותו, ומפנים לבי"ח מאיר, את רוכב האופנוע במצב קשה עם חבלה רב מערכתית לאחר שהדרדר לוואדי סמוך בגובה של כשמונה מטרים".

חובש רפואת חירום במד"א אמיר מצרי סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את ההולך רגל שהיה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה וסבל מחבלה רב מערכתית קשה, ביצענו בדיקות רפואיות אך לצערנו הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו. רוכב האופנוע שהדרדר ונפל לוואדי סמוך לכביש נפצע באורח קשה והיה מעורפל הכרה, לאחר שחילצנו אותו מהוואדי פינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה ולא יציב".

תאונת דרכים (ארכיון),צילום: תיעוד מבצעי מד"א

מהמשטרה נמסר כי "בוחני התנועה במרחב שרון פתחו היום בחקירה עם קבלת דיווח בדבר תאונת דרכים סמוך לקלנסוואה במעורבות אופנוע והולך רגל. על פי גורמי רפואה, כתוצאה מהתאונה נקבע מותו במקום של הולך הרגל - תושב טייבה בשנות 50 לחייו. כמו כן רוכב האופנוע - תושב טייבה כבן 30 נפצע באורח אנוש ופונה למרכז הרפואי מאיר בכפר סבא. בוחני התנועה במרחב שרון פתחו כאמור בחקירת נסיבות התאונה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר