"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יהודה סטון נבחר למנכ"ל הסוכנות היהודית לארץ ישראל
סטון (42), המכהן כיום כסמנכ"ל תוכניות ותפעול של הארגון, יחליף את אמירה אהרונוביץ' בתפקיד באוקטובר הקרוב • יו"ר הסוכנות, האלוף (מיל') דורון אלמוג: "ניסיונו הרב של סטון יוביל להמשך עשייה ענפה למען שיקום ובניית מדינת ישראל"
יהודה סטון. נבחר למנכ”ל הסוכנות היהודית לארץ ישראל . צילום: דודי סאלם, זוג הפקות

יהודה סטון נבחר למנכ"ל הסוכנות היהודית לארץ ישראל

סטון (42), המכהן כיום כסמנכ"ל תוכניות ותפעול של הארגון, יחליף את אמירה אהרונוביץ' בתפקיד באוקטובר הקרוב • יו"ר הסוכנות, האלוף (מיל') דורון אלמוג: "ניסיונו הרב של סטון יוביל להמשך עשייה ענפה למען שיקום ובניית מדינת ישראל"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יהודה סטון (42) נבחר למנכ"ל הסוכנות היהודית לארץ ישראל על ידי ועדת מינויים בראשותו של יו"ר הסוכנות היהודית, אלוף (מיל') דורון אלמוג. סטון, המכהן כיום כסמנכ"ל תוכניות ותפעול של הסוכנות היהודית (COO), יחליף את אמירה אהרונוביץ' שכיהנה בתפקיד בשש השנים האחרונות. הוא ייכנס לתפקידו החדש באוקטובר הקרוב.

לאורך 16 השנים האחרונות מילא סטון שורה של תפקידים בכירים בסוכנות היהודית, בהם מנהל יחידת השליחות. בתפקידו הנוכחי הוא מנהל את פעילותה הגלובלית של הסוכנות ב-66 מדינות. סטון הוא בעל תואר שני בלימודי ישראל עם התמחות ביהדות ארה"ב מאוניברסיטת חיפה ותואר ראשון במשאבי אנוש וניהול מהמכללה למינהל.

יו"ר הסוכנות היהודית, אלוף (מיל') דורון אלמוג, הודה לאמירה אהרונוביץ' על הובלת הסוכנות היהודית בתקופות מאתגרות ומשברים עולמיים. "החותם שהשאירה בפועלה לא יסולא בפז ויוסיף ויפעם בשורות הסוכנות היהודית לעד," אמר אלמוג. הוא הביע את ביטחונו כי ניסיונו הרב של סטון ישרת אותו בתפקידו החדש.

אלמוג הדגיש את חשיבות תפקידה של הסוכנות היהודית בימים אלה: "יחד עם שותפינו בהסתדרות הציונית העולמית, הפדרציות היהודיות של צפון אמריקה וקרן היסוד, נוסיף ונפעל לשיקומה ובנייתה של מדינת ישראל, להבאת עשרות אלפי עולים לחיזוקה של החברה והמדינה, לחיבור של כל קהילות ויהודי העולם זה לזה ולישראל למען עתיד משגשג ומלוכד של העם היהודי כול

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...