"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאור אי הוודאות במצב הביטחוני: ההפגנה בשבת הקרובה בקפלן מבוטלת
ההפגנה לשחרור החטופים בשער בגין במוצ"ש הקרוב שמארגנות משפחות חטופים, כמו גם הצהרת המשפחות, יתקיימו כמתוכנן • מטה המאבק "חופשי בארצנו" מסר: "אנו מחזקים את ידי צה"ל וכוחות הביטחון בעת הזו ונאפשר להם להתמקד במשימתם החשובה" • עינב צנגאוקר: "למתן שלי, ל-114 החטופים האחרים ולנו המשפחות אין את הפריבילגיה לעצור את המאבק שלנו"
כיכר קפלן, בשבוע שעבר. צילום: אביב אטלס

לאור אי הוודאות במצב הביטחוני: ההפגנה בשבת הקרובה בקפלן מבוטלת

ההפגנה לשחרור החטופים בשער בגין במוצ"ש הקרוב שמארגנות משפחות חטופים, כמו גם הצהרת המשפחות, יתקיימו כמתוכנן • מטה המאבק "חופשי בארצנו" מסר: "אנו מחזקים את ידי צה"ל וכוחות הביטחון בעת הזו ונאפשר להם להתמקד במשימתם החשובה" • עינב צנגאוקר: "למתן שלי, ל-114 החטופים האחרים ולנו המשפחות אין את הפריבילגיה לעצור את המאבק שלנו"

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מטה המאבק "חופשי בארצנו" הודיע הערב (חמישי) כי לאור אי הוודאות במצב הביטחוני הנוכחי והרגישות הציבורית בנושא, ההפגנה בשבת הקרובה בקפלן מבוטלת באופן חד פעמי. משפחות חטופים המארגנות את ההפגנה לשחרור החטופים בשער בגין, הודיעו כי כל עוד אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף, ההפגנה במוצ"ש הקרוב, כמו גם הצהרת המשפחות לתקשורת בשעה 18:15 יתקיימו כמתוכנן.

המחאה בקפלן (ארכיון) %2F%2F אמיר גולדשטיין

מטה המאבק "חופשי בארצנו" מסר: "מתוך אחריות כלפי רבבות המפגינים שיוצאים לעשרות מוקדי המחאה בכל סופ"ש ועל מנת להבטיח את שלומם ובטחונם, הבמה המרכזית לא תתקיים. אנו מחזקים את ידי צה"ל וכוחות הביטחון בעת הזו ונאפשר להם להתמקד במשימתם החשובה.

מטה המאבק ימשיך לפעול למען עתידה של מדינת ישראל ופעולות המאבק הציבורי יחודשו ברגע שהמצב יאפשר זאת. נמשיך להיאבק יחד עד להחלפת הממשלה הכושלת ולהבטחת הנהגה ראויה".

עינב צנגאוקר, אמו של מתן, צילום: גדעון מרקוביץ

עינב צנגאוקר, אימו של מתן החטוף בעזה: "למתן שלי ול-114 החטופים האחרים בשבי מפלצות החמאס נגמר הזמן ולנו המשפחות אין את הפריבילגיה לעצור את המאבק שלנו. במיוחד עכשיו, חשוב להשמיע את הקול שדורש מנתניהו לקבל את העסקה שעל השולחן, שתציל חיים, תמנע הסלמה והיא אינטרס ישראלי ביטחוני מובהק. אלה רגעים קריטיים, לא תהיה לנו תקומה בלי החזרת החטופים, ואנחנו צריכים את הציבור איתנו, בכפוף להנחיות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...