"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מאות מפגינים פרצו למתקן צבאי - אף אדם לא נעצר. זו תגובת המשטרה לאירוע

המשטרה לא הצליחה למנוע את הפריצה לבסיס בבית ליד ומאות בני אדם חדרו אליו בניסיון להגיע אל החיילים המעוכבים בו בחשד להתעללות במחבל • ביקורת רבה הוטחה במשטרה על התנהלותה, היא מצידה הגיבה: "פיזרנו את המתפרעים בתוך דקות"

, עודכן
0השמעה
חיילים מנסים למנוע את הפריצה לבסיס בית ליד , יוסי זליגר
חיילים מנסים למנוע את הפריצה לבסיס בית ליד. צילום: יוסי זליגר

מאות בני אדם, ביניהם רעולי פנים חמושים וחברת הכנסת טלי גוטליב פרצו הערב (שני) למתקן הכליאה בבית ליד, בעקבות מעצרם של חיילי מילואים החשודים בהתעללות במחבל בשדה תימן. מדובר במתחם בו נמצא בתי הדין הצבאיים. המשטרה לא הצליחה למנוע את הפריצה.

מהמשטרה שספגה ביקורת רבה על התנהלותה נמסר: "בהמשך לפרסומים וסרטונים המופצים ברשת נבהיר, כי מספר אזרחים פרצו אל הקריה המשפטית בבית ליד ונכנסו לרחבת הבניין, כאשר כוחות משטרה רבים הפרוסים במקום בסיוע חיילים המשרתים בבסיס פיזרו אותם תוך דקות ספורות.

מפגינים פרצו לבסיס בית ליד

"משטרת ישראל פועלת בנחישות להרגעת הרוחות, לצד הידברות מול החיילים. אולם לא נאפשר תקיפה וסיכון כוחות הביטחון - כל פרסום אחר הינו שגוי ומטעה את הציבור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר