"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מפקד פיקוד העורף: "יש קושי גדול לספק תחושת ביטחון לתושבי המדינה - האמון נפגע"

האלוף רפי מילוא אמר את הדברים בוועידת מרכז השלטון המקומי • הוא התייחס גם לגזרה הצפונית ואמר: "אם צה"ל יידרש למלחמה בצפון – אנחנו מוכנים, עשינו בחודשים האחרונים מאמצים גדולים לכך"

,עודכן
0השמעה
אלוף רפי מילוא, מפקד פיקוד העורף בועידת מרכז השלטון המקומי. צילום: המרכז לשלטון מקומי

אלוף רפי מילוא, מפקד פיקוד העורף, אמר בוועידת מרכז השלטון המקומי MUNI EXPO 2024 ״תקומה ישראלית״: "יש קושי גדול לספק תחושת ביטחון לתושבי המדינה. האמון נפגע ועדיין לא הצלחנו לשנות את המשוואה".

מפקד פיקוד העורף, האלוף רפי מילוא,צילום: יוסי זליגר

"המצב הביטחוני בעוטף עזה הרבה יותר טוב ואפשר לחזור. בצה"ל כן מבינים את האחריות על הכישלון".

עוד אמר: "ב-7 באוקטובר לא השגנו הגנה על יישובי העוטף, וכעת יש משבר אמון גדול מאוד בצבא. צה"ל מבין את האחריות שיש לו במשבר ובכישלון, וקשה לספק ביטחון ללא אמון הציבור. המלחמה עוד לא תמה, ואנחנו רודפים אחרי כל רקטה. אם צה"ל יידרש למלחמה בצפון – אנחנו מוכנים. עשינו בחודשים האחרונים מאמצים גדולים לכך."

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר