"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פצוע באורח קשה בפיצוץ מיניבוס בחולון; הרקע לאירוע פלילי
הפיצוץ התרחש בסמוך למחלף וולפסון • ברכב לא היו נוסעים אחרים פרט לנהג • כוחות הצלה כיבו את הדליקה ברכב ופינו גבר כבן 60 שנכווה במצב קשה לבית החולים • הרקע לאירוע פלילי

Loading...

פיצוץ אוטובוס במחלף חולון // דוברות כבאות והצלה

צפו בתיעוד

פצוע באורח קשה בפיצוץ מיניבוס בחולון; הרקע לאירוע פלילי

הפיצוץ התרחש בסמוך למחלף וולפסון • ברכב לא היו נוסעים אחרים פרט לנהג • כוחות הצלה כיבו את הדליקה ברכב ופינו גבר כבן 60 שנכווה במצב קשה לבית החולים • הרקע לאירוע פלילי

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

גבר כבן 60 נפצע באורח קשה הבוקר (שני) במחלף וולפסון, כתוצאה מפיצוץ מטען חבלה ברכב הסעות שבו נהג.

המיניבוס שהתפוצץ בחולון, צילום: ללא

בסביבות השעה 06:30 נשמע קול פיצוץ חזק באזור חולון. מיניבוס הסעות, שהיה ריק מנוסעים פרט לנהג, עלה באש.

כוחות כיבוי והצלה הגיעו במהירות למקום. לוחמי אש כיבו את הרכב הבוער וצוות מד"א פינה את הנהג במצב שהוגדר במצב קשה לקבלת טיפול בבית החולים וולפסון.

%2F%2F לוחמי אש מכבים את המיניבוס שהתפוצץ במחלף חולון %2F%2F השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

במקביל, שוטרי מרחב איילון הגיעו למקום והחלו באיסוף ממצאים ובפעולות חקירה. ההערכה היא כי הרקע לאירוע פלילי וכי הוא קשור ככל הנראה למשפחתו של הנהג: ‏נגד בנו הוגש לאחרונה כתב אישום על חלקו ברצח עבריין מוכר.

פיצוץ המיניבוס במחלף וולפסון

ממד"א נמסר: "בשעה 06:23 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על פיצוץ שנשמע ממיניבוס נוסע, ריק מנוסעים, סמוך למחלף וולפסון. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח וולפסון גבר כבן 60, עם כ-50% כוויות בדרגה ב' ו-ג' ופציעות רסס בפלג גופו התחתון".

מביה"ח וולפסון נמסר כי בהמשך למתן טיפול דחוף וביצוע סדרת בדיקות, מצבו של הפצוע מהפיצוץ הבוקר מוגדר קשה.

הצוות הרפואי מטפל בפצוע בפיצוץ בחולון, צילום: דוברות ביה"ח וולפסון

ד"ר אדם גולדשטיין, מנהל מערך הטראומה בביה"ח וולפסון, סיפר על הטיפול בפצוע:

ד"ר אדם גולדשטיין%2C מנהל מערך הטראומה בביהח וולפסון%2C שטיפל בפצוע בפיצוץ המיניבוס %2F%2F דוברות ביה"ח וולפסון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...