"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפגנה מול בית הנשיא: "החובה שלנו היא לבחור בעצמנו הנהגה חדשה"
מאות בני אדם קראו בירושלים לקביעת מועד מוקדם מוסכם לבחירות כלליות • "אי אפשר לחכות ל'יום שאחרי המלחמה' כי היום הזה לא יגיע אם לא יהיה מי שיחליט מהו", אמרה מיכל הדס רובין מ"אמא ערה" • אלוף (מיל') עמוס מלכא: "יש לנו ממשלה בלתי-כשירה ובלתי-מתפקדת, העסוקה בפוליטיקה הישרדותית"

Loading...

הפגנה מול בית הנשיא בירושלים // יוני ריקנר

הפגנה מול בית הנשיא: "החובה שלנו היא לבחור בעצמנו הנהגה חדשה"

מאות בני אדם קראו בירושלים לקביעת מועד מוקדם מוסכם לבחירות כלליות • "אי אפשר לחכות ל'יום שאחרי המלחמה' כי היום הזה לא יגיע אם לא יהיה מי שיחליט מהו", אמרה מיכל הדס רובין מ"אמא ערה" • אלוף (מיל') עמוס מלכא: "יש לנו ממשלה בלתי-כשירה ובלתי-מתפקדת, העסוקה בפוליטיקה הישרדותית"

יורי ילון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מאות בני אדם משתתפים הערב (מוצ״ש) בהפגנה סמוך לבית הנשיא, שאותה יזם ארגון "שומרות ושומרים על הבית המשותף" בדרישה להכריז מיידית על תאריך מוסכם לבחירות.

הדוברים המרכזיים בהפגנה היו האלוף (מיל׳) עמוס מלכא, לשעבר מפקד זרוע היבשה וראש אמ"ן, ומיכל הדס רובין, ממקימות תנועת "אמא ערה".

רובין אמרה כי: ״מזה ארבעה חודשים הממשלה שלנו בוחרת שוב ושוב למעול בתפקידה, להעדיף את האישי, המגזרי והפוליטי על פני הממלכתי. אם זו הבחירה שלה - הרי שחובתנו שלנו היא לבחור בעצמנו הנהגה חדשה. אי אפשר לחכות ל'יום שאחרי המלחמה' כי היום הזה לא יגיע אם לא יהיה מי שיחליט מהו. את מעגל הקסמים הזה ניתן לשבור אך ורק באמצעות חזרה לעם ובחירה מחודשת בהנהגה אחרת, ראויה ומתפקדת. כזו שראשה וליבה במקום הנכון. כזו שעתיד ילדינו לנגד עיניה. כזו שטובתנו – טובתה".

אלוף (מיל') עמוס מלכא (ארכיון), צילום: הרצי שפירא

מלכא אמר בהפגנה: "יש לנו ממשלה בלתי-כשירה ובלתי-מתפקדת, העסוקה בפוליטיקה הישרדותית. ממשלת בן גביר-סמוטריץ' מסרבת לדון בכל סוגיה שבן גביר מתנגד לה. היא מחזקת את החמאס כי לא מסכימה להכניס גורם ניהול במקומו, עושה דה-לגיטימציה למשפחות חטופים, גם כי בן גביר לא יסכים למחירים וגם כי זה עשוי לקצר את הלחימה ואת ימיה של הממשלה. הממשלה מסרבת לדון ביוזמה האמריקנית המביאה הזדמנויות מתוך התופת ומעבירה תקציב קואליציוני לשימור קואליציה על חשבון הנצחת אי שוויון בנטל. אומרים לנו שלא עושים בחירות בזמן מלחמה? כן, יש לזה מחיר, אבל מחיר הישארות הממשלה גבוה בהרבה ויוביל אותנו לכישלונות נוספים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...