"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד מרגש: יוכבד ליפשיץ שחזרה מהשבי בעצרת למען החזרת החטופים
ליפשיץ, שבעלה עודד עדיין בעזה, קראה לשחרור כלל החטופים בעצרת מול הקריה • "היה לי חשוב להגיע", סיפרה
ליפשיץ, הערב. צילום: Gettyimages
צפו

תיעוד מרגש: יוכבד ליפשיץ שחזרה מהשבי בעצרת למען החזרת החטופים

ליפשיץ, שבעלה עודד עדיין בעזה, קראה לשחרור כלל החטופים בעצרת מול הקריה • "היה לי חשוב להגיע", סיפרה

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תיעוד מרגש:יוכבד ליפשיץבת ה-85, שנחטפה לעזה מניר עוז ב-7 באוקטובר ושוחררה לפני כחודש, הפגינה הערב (שלישי) מול הקריה בתל אביב בדרישה להחזיר את כלל החטופים.

ליפשיץ, שהייתה מלווה בנכדיה, נראתה נרגשת במיוחד. היא סיפרה כי על רקע שחרור הנשים והילדים עד כה, היה לה חשוב במיוחד להגיע.

הצהרת יוכבד ליפשיץ (ארכיון) %2F%2F צילום%3A משה בן שמחון

בסוף אוקטובר מסרה ליפשיץ, ששוחררה מהשבי יחד עם נורית קופר בת ה-80, הצהרה לתקשורת בבית החולים איכילוב. "עברתי תופת, הלכנו במנהרות לאורך קילומטרים", היא סיפרה אז.

ליפשיץ, הערב, צילום: איי.פי
ליפשיץ, הערב, צילום: איי.פי
ליפשיץ, הערב, צילום: איי.פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...