"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אמא ואבא קוברים את הבת הבכורה שלהם": בבית משפחתה של הלוחמת קאמיי אחיאל מתקשים לעכל את מותה
רב״ט קאמיי אחיאל (18), לוחמת צה"ל ביחידת סנפיר, נהרגה בעת פעילות מבצעית במרחב הימי בצפון הארץ • מנחמים רבים הגיעו לבית המשפחה בראש העין • אביה ניר: "לא יודע מאיפה להתחיל, נגמרו לי הדמעות והמילים"
רב"ט קאמיי אחיאל. צילום: דובר צה"ל, אורן כהן

"אמא ואבא קוברים את הבת הבכורה שלהם": בבית משפחתה של הלוחמת קאמיי אחיאל מתקשים לעכל את מותה

רב״ט קאמיי אחיאל (18), לוחמת צה"ל ביחידת סנפיר, נהרגה בעת פעילות מבצעית במרחב הימי בצפון הארץ • מנחמים רבים הגיעו לבית המשפחה בראש העין • אביה ניר: "לא יודע מאיפה להתחיל, נגמרו לי הדמעות והמילים"

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מנחמים רבים הגיעו הבוקר (ראשון) לבית משפחת אחיאל בראש העין עם היוודע דבר נפילתה של הבת קאמיי בגבול הצפון בשבת האחרונה.

רב״ט קאמיי אחיאל (18), לוחמת צה"ל ביחידת סנפיר, נהרגה בעת פעילות מבצעית במרחב הימי בצפון הארץ,כתוצאה מתקלה טכנית באמצעי לחימה של צה"ל. לאחר שאירעה התקלה, הלוחמים קיבלו טיפול רפואי ראשוני במקום ופונו להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים לגליל בנהריה אך קאמיי לא שרדה.

המשפחה של קאמיי התגוררה שנים בפתח תקווה ובהמשך עברה לראש העין. היא היתה הבת הבכורה ובעוד שבוע הייתה אמורה לחגוג יום הולדת 19.

דובר צה"ל

"אני לא יודע מאיפה להתחיל, נגמרו לי הדמעות והמילים. המלאך שלי קאמיי נהרגה בעת פעילות מבצעית על הגנת המולדת בגבול לבנון. היא הייתה לוחמת סיירת סנפיר. גיבורה, אמיצה ולא ויתרה להגיע ליחידה המובחרת. לא מאמין שזה קרה לנו". אמר האב ניר על בתו והוסיף: "אמא ואבא קוברים את הבת הבכורה שלהם. תשמרי עלינו מלמעלה, נשמה יפה שלי. עוד ידברו עליך רבות".

ספינת חיל הים בפעילות מבצעית, צילום: דובר צה"ל

עיריית ראש העין פרסמה הודעה על נפילתה: "ראש העין כואבת ואבלה עם כל עם ישראל את נפילתה של רב״ט קאמיי אחיאל ז"ל. בת 18, מראש העין, לוחמת סנפיר בפלגה 914, שנהרגה בפעילות מבצעית במרחב הימי בצפון הארץ, סמוך לגבול לבנון ומשתתפת בצערה הכבד של המשפחה. יהי זכרה ברוך!"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...