"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות גל האלימות במגזר: הרשויות הערביות הכריזו על שביתה
בישיבת חירום שנערכה בכפר קרע הוכרזה שביתה שתיערך ביום שלישי • נוסף על כך, הוקם מטה חירום למאבק בפשיעה • בפגישה האשימו את הממשלה במצב הקשה
האוטו של הנרצחים בכפר קרע. צילום: דוברות משטרה

בעקבות גל האלימות במגזר: הרשויות הערביות הכריזו על שביתה

בישיבת חירום שנערכה בכפר קרע הוכרזה שביתה שתיערך ביום שלישי • נוסף על כך, הוקם מטה חירום למאבק בפשיעה • בפגישה האשימו את הממשלה במצב הקשה

מישל מכול
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

על רקע העלייה החדה במקרי הרצח בחברה הערבית: הוועד של ראשי הרשויות המקומיות הערביות קיים ישיבת חירום בכפר קרע והכריז הלילה (ראשון) על שביתה, שתיערך ביום שלישי. חברי הוועד הטילו את האשמה על הממשלה.

בפגישה אף הוקם מטה חירום למאבק בפשיעה, שיפעל בחברה הערבית ויכלול את וועדת הפיוס, וועדת מיגור הפשיעה והאלימות, הוועדים העממיים ופורום המשפטנים, וכל מרכיבי וועדת המעקב העליונה והוועד הארצי. כמו כן, הפגנה עממית גדולה תיערך בכפר קרע מחר לצד חסימת כביש 65.

האשימו את הממשלה במצב הקשה. רה"מ נתניהו, צילום: מארק ישראל סלם

הפגישה וההכרזה על השביתה מגיעים לאחררצח כפול שהתרחש בכפר קרע, כאשר נער בן 14 וגיסו נורו למוות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...