"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הברחה שהסתבכה? אזרח זר מת מהתייבשות באזור ים המלח לאחר שנכנס לשטח צבאי סגור
המנוח נכנס יחד עם ארבעה בני אדם לשדה מוקשים באזור • כוחות צבא ומשטרה פינו את שאר אנשי הקבוצה רגלית מהמקום
זירת האסון. צילום: דוברות מד"א

הברחה שהסתבכה? אזרח זר מת מהתייבשות באזור ים המלח לאחר שנכנס לשטח צבאי סגור

המנוח נכנס יחד עם ארבעה בני אדם לשדה מוקשים באזור • כוחות צבא ומשטרה פינו את שאר אנשי הקבוצה רגלית מהמקום

איליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הברחה שהסתבכה?אזרח זר מת מהתייבשות הבוקר (ראשון) באזור ים המלח, ליד המפעלים. הגבר שהה באזור עם קבוצה של עוד חמישה בני אדם שנכנסו לשטח צבאי סגור. על פי החשד, מדובר בקבוצה שעברה את הגבול מירדן לכיוון ישראל.

כוח של מד"א בשיתוף יחידת חילוץ וכוחות צה"ל העניקו טיפול רפואי לחמישה נפגעים במצב קל עד בינוני עם תשישות חום, בהם: אישה כבת 34, וארבעה גברים בשנות ה-30, מתוכם שני ישראלים.

חילוץ מורכב באזור ים המלח%3A גבר מת מהתייבשות%2C פרטי המקרה נחקרים %2F%2F קרדיט%3A תיעוד מבצעי מד"א
מדובר באזור שבו יש נתיבי הברחה של כלי רכב ועובדים זרים, לכן לא ברור לחלוטין מה עשתה הקבוצה במקום. כאמור קיים חשד כי מדובר בניסיון הברחת עובדים זרים לישראל.
אחת מהנפגעות בתקרית בכניסה לבית החולים סורוקה, צילום: דודו גרינשפן
חובש בכיר במד"א עדן מילמן סיפר: "הגענו לשטח וחברנו לכוחות החילוץ שחילצו אלינו בשלב זה 5 נפגעים מתשישות חום, אישה כבת 34 ו-4 גברים בשנות ה-30. הם היו בהכרה מלאה ולאחר טיפול ראשוני בשטח הם יפונו להמשך בדיקות בבית החולים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...